oroszlán

Végleges elkötelezettségre vágysz? Most rálelhetsz arra, amit oly régóta keresel. A vágyott partner ott lehet a munkahelyeden, a suliban vagy talán ott lakik a szomszédban. Váratlanul derülhet ki, hogy ez a személy ott van jó ideje a környezetedben.

szűz

Az a valaki, aki egy ideje foglalkoztatja már a fantáziádat, a héten végre felfigyel rád. Ne kukulj meg! Légy magabiztos és mosolyogj!

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Akárhogy is, kedves Szûz, de semmiképpen se hagyja másoknak, hogy beleszóljanak életébe, különösen üzleti, vagy pénzügyi ügyleteibe. Ön eddig is remekül megállt a saját lábán, sõt, gyakran irányító, vagy kulcsszerepben is remekelt, higgye el, ezúttal is joggal bízhat önmagában, s épp ezért nincs szüksége mások tanácsaira!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ezek a tulajdonságaink bosszanthatják a legjobban a környezetünket a horoszkópunk szerint

mérleg

Néha (gyakran) felteszed magadnak a kérdést, hogy neked való-e ez a családosdi, gyereknevelés? Most tarts ki mindenképp, meglátod megtérülnek majd az erõfeszítéseid.

skorpió

Szenvedélyes és lendületes leszel, tele ismeretlen eredetű vágyakkal, s ezeknek bátran adj teret vagy akár hangot is. Megmozgatod idegen emberek fantáziáját, amire partnered némi féltékenységgel válaszolhat. Inkább otthon keress válaszokat a kérdéseidre.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: