mérleg

Érzelmi hullámhegyek és völgyek közt hánykolódsz mostanában, nem is érted, mi van veled. Lassan kicsúszik az irányítás a kezeid közül ezen a téren. Próbálj nyugtató, pihentető programokat szervezni magadnak, amikor csak tudsz!

skorpió

Igen jelentős, egyben hosszú távra előremutató élmények és változások várnak rád ezekben a napokban, fontos lenne, hogy ne félj a módosulásoktól, hisz épp ezek hozhatják meg számodra a rég várt sikert. A fejlődéshez és a pozitív eredményekhez a növő hold segítségedre lesz, folyamatosan energikus leszel, akár kétszer annyi munkát is felvállalhatsz, és mindennek a végére jársz.

nyilas

Mindegy hova, csak innen el. Ilyen gondolatok motoszkálnak a fejedben a héten. De vigyázz, mielőtt utaznál, nézd át a várható költségeket! Addig is használd a fantáziádat, a munkád során is jól jöhet.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

Testi épsége kerülhet ma veszélybe, kedves Nyilas, ha nem vigyáz. Egy apró figyelmetlenség és már kész is a baj. Legyen óvatos és inkább nézzen körül kétszer, vagy vezessen óvatosabban, esetleg szeletelje a zöldséget lassabban és biztos ami biztos tartsa magánál a ragtapaszt. Reméljük nem lesz szüksége rá.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: