Oroszlán

Szerencsére vasárnap Vénusz, a Kis szerencse bolygója belép az Oroszlánba. Vénusz a szépség és a szerelem bolygója is. Ettől szebbnek és szerethetőbbnek érzed magad, ami a párodra is jó hatással lesz: újra meg akarod hódítani és/vagy elcsábítani.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

A mai napon szinte egészen estig hadilábon állhat majd az idõvel, kedves Oroszlán, s ennek meg is lehet a böjtje: kapkodás és fejetlenség mindenütt! Legyen bölcs, s lássa be, hogy nem csinálhat mindig, mindent egyedül, így itt a legfõbb ideje, hogy bizonyos dolgokban mások, esetleg hozzáértõbbek segítségét kérje. Higgye el, ez még nem a világ vége!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz

A pénzügyek és a bizonytalan jövőkép annyira megviselnek, hogy nem jut elég kapacitásod a szerelemre. Pedig a partnered szeretné, ha lenne egy kis időd, amikor senki és semmi mással nem törődnél, kizárólag vele. Mit gondolsz, ez lehetetlen?

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

Amennyiben mostanában sokat hajtott (de ha nem, akkor is), épp itt az ideje egy kis pihenésnek, kikapcsolódásnak, de minimum a csökkentett munkatempónak, lazításnak. Ne kockáztassa, kedves Szûz, hogy hamarosan végképp kimerülhet, inkább menjen elébe, s tartson tudatosan egy kisebb szünetet!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ezzel a 3 csillagjeggyel élheted meg az igaz szerelmet

Mérleg

Szombaton este Merkúr belép a Mérlegbe, ami megkönnyíti, hogy végre kimondd, amit eddig nem mertél. Holott tisztában vagy vele, hogy minden ki nem mondott érzés közétek állhat, és lassan rombolja a szerelmeteket. Szóval jobb, ha kimondod.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

Ma egy kissé hajlamos lehet túlvállalni magát, ráadásul, most krónikus idõhiány is könnyen felléphet napirendjében, így rendkívül kimerült és fáradt lehet, mire a végére ér a mai napnak! Este szigorúan iktassa ki minden elérhetõségét, s töltse idejét pihenéssel, azok szûk körében, akik igazán fontosak önnek!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

Érthető, ha a párod találkozni akar a családjával. Ez nem zárja ki azt, hogy kettesben is lehessetek. Vagyis nem tanácsos nehezítened a dolgát azzal, hogy morogsz és/vagy elégedetlenkedsz. Inkább legyél megértő, és kísérd el! Meglátod, hálás lesz érte…

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

Ma igencsak nagy jóindulatra számíthat egy kollégájától, felettesétõl, vagy barátjától, aki egy lovagias gesztus által, nagyon sokat lendíthet most a szekerén! Bár tény, hogy magától is képes szinte bármivel megbirkózni, de azért valljuk be, kedves Skorpió, minden nagy hajósnak jól jön néha egy kis hátszél! Fogadja ezt el és egyszerûen csak élvezze a helyzetet.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: