Oroszlán

Ezen a hétvégén a bolygók szerint haza viszed a hét során a munkahelyeden összeszedett elégedetlenséget. A párod némán hallgat, majd próbálja elterelni a figyelmedet a gondokról. De te folyton visszakanyarodsz. Sajnos ebből vita pattanhat ki köztetek…

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

A mai napon szinte egészen estig hadilábon állhat majd az idõvel, kedves Oroszlán, s ennek meg is lehet a böjtje: kapkodás és fejetlenség mindenütt! Legyen bölcs, s lássa be, hogy nem csinálhat mindig, mindent egyedül, így itt a legfõbb ideje, hogy bizonyos dolgokban mások, esetleg hozzáértõbbek segítségét kérje. Higgye el, ez még nem a világ vége!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz

Minden problémádra, fejfájásodra, gondodra a leghatékonyabb és leggyorsabb gyógyír a szerelmed ölelése. Ha nem ölel meg magától, akkor kérd meg! Az érintés és a gyengédség elengedhetetlen, ha nem akarjátok, hogy kihűljön a szenvedély…

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

Amennyiben mostanában sokat hajtott (de ha nem, akkor is), épp itt az ideje egy kis pihenésnek, kikapcsolódásnak, de minimum a csökkentett munkatempónak, lazításnak. Ne kockáztassa, kedves Szûz, hogy hamarosan végképp kimerülhet, inkább menjen elébe, s tartson tudatosan egy kisebb szünetet!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi horoszkóp február 06. csütörtök - Ennek a 6 csillagjegynek van egy meglepetésünk!

Mérleg

Egy szombati bolygó szembenállás szerint olyan sértődékeny leszel a hétvégén, hogy a párod minden megnyilvánulását kritikának veszed. Vasárnapra ez elillan. Túl jutsz a nehezén. Ekkor már könnyebb bulizni, kikapcsolni, lelazulni. Ragadjatok meg minden alkalmat!

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

Ma egy kissé hajlamos lehet túlvállalni magát, ráadásul, most krónikus idõhiány is könnyen felléphet napirendjében, így rendkívül kimerült és fáradt lehet, mire a végére ér a mai napnak! Este szigorúan iktassa ki minden elérhetõségét, s töltse idejét pihenéssel, azok szûk körében, akik igazán fontosak önnek!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

Szombaton vihar előtti csend lesz. És vasárnap beüthet a baj: egy Hold-Uránusz szembenállás bombaként robban. Egy rossz hírtől totál kiborulhatsz. A párod tehetetlennek érzi magát. Nem szabad őt hibáztatnod minden bajért…

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

A mai napon, könnyen kicsúszhatnak a kezébõl a dolgok, kedves Bak, ha elnagyolja dolgait, nem fordítva kellõ figyelmet a részletekre. Ezt elkerülendõ, legyen türelmes, mg, ha belül tombolni is lenne kedve, s szánjon rá annyi idõt, amennyit csak kell, hogy alaposan kidolgozza terveit, akkor ugyanis a nap végére, jelentõs sikereket érhet el!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: