Nyilas

11.22 - 12.21
A hétvégék mindig kihívást jelentenek, mert néha nehéz eldöntened, hogy együtt, vagy külön töltsétek. Azzal semmi baj nincs, ha nem vagytok együtt sülve-főve. Csak arra kell törekednetek, hogy egy hullámhosszon legyetek. Így nem lesz sértődés…

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-08)

Ma kissé elnyûtt, vagy épp kedvetlen lehet, kedves Nyilas, még akkor is, ha alapjában véve erre nincs is semmi oka. Ne erõltesse a dolgokat, ha nem mennek, inkább hagyjon most mindent, ami nem esik jól, ha teheti, s inkább pihenjen, relaxáljon egy kicsit, különben a mai nap rendkívül kimerítheti!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bak

12.22 - 01.19
A bolygók szerint szeretnéd a külvilágot kizárni, hogy kettesben lehess a pároddal. De a barátok nyaggatnak. Hallgass a szívedre, és ne akarj megfelelni senki másnak! Egyetlen emberre kell tekintettel lenned: a párodra. Nem baj, ez a másoknak nem tetszik.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-08)

Ma legyen nagyon nyitott az emberek irányába, kedves Bak, különös tekintettel szûk környezetére, akiknek most nagy szüksége lehet a tanácsaira, iránymutatására a jövõjüket illetõen! Legyen velük egészen õszinte és fejtse ki minél részletesebben a véleményét, hogy valóban érdemi segítségükre legyen!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

2020-ban ez az 5 csillagjegy lesz a legszerencsésebb: Ők különösen várhatják az új évet

Vízöntő

01.20 - 02.18
Imádni fogod ezt a hétvégét. Tele leszel tervekkel. Kérdés, hogy ezekkel egyetért-e a szerelmed. Mert ha nem, akkor rossz szájízzel követ. Nem éri meg ráerőltetni a saját elképzeléseidet. Nem csak nagy horderejű ügyekben kell egyetértenek, hanem kicsikben is…

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-08)

Bármit is hall ma az emberektõl, kedves Vízöntõ, mindenképpen ossza el kettõvel, ha dicsekvés, s szorozza meg kettõvel, ha tagadás, ugyanis, ma kicsit mindenki hajlamos lehet a környezetében a sarkításra, vagy éppen a dolgok felnagyítására, így nem lehet kiindulni belõlük. Ennek megfelelõen, ha komolyabb döntést kell ma meghoznia, meg se próbálja kikérni mások véleményét, inkább hallgasson csakis sajátmagára!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Halak

02.19 - 03.20
Vasárnap a Merkúr jegyváltása miatt felélénkül a fantáziád. A párod szerint megint valami szokatlan dolgon jár az eszed. Ne sértődj meg, ha ő nem tud lelkesedni azért, amiért te! Nem szabad azt hinned, hogy nem szeret, vagy nem akar veled tartani.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-08)

Ma kissé túlságosan is tolakodóak, faggatózóak lehetnek az emberek, s ez nagyon zavarhatja önt, mindazonáltal, mégis legyen türelmes velük, hisz jobbára azért érdeklõdnek annyira az aktuális dolgai iránt, mert valóban érdekli õket a sorsa, szeretik és tisztelik önt, s ez bizony nagy szó, különösen a mai világban, kedves Halak!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: