BAK

Komoly dilemmát okoz neked időről időre, hogy mennyire nyílj meg a párodnak. Erre nincs szabály, és senki sem mondhatja meg neked. Csak te érzed, hogy mennyire mersz, akarsz nyitott könyv lenni. Most arra ügyelj, hogy utólag ne bánd meg, ha elmesélsz valamit!

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

Meglehet, hogy ma nagyon kevés ideje jut társasági életet élni, jórészt bokros elfoglaltságai miatt. Mindeközben, arra az egyre ügyeljen, kedves Bak, hogy ne ígérjen olyat, amit késõbb, akár önhibáján kívül is, de nem tud majd teljesíteni.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

VíZÖNTŐ

Ez a te hétvégéd lesz. Annyi energiával és derűvel leszel megáldva, ami egy egész kerületnek elég lenne. Vigyázz, hogy ez ne tegye féltékennyé a párodat! A lelkesedésed gyanússá válhat számára, és azt hiheti, hogy beleszerettél valakibe. Öleled át, és súgd a fülébe, hogy belé szerettél!

 A csillagjegyed elárulja, mennyire vagy erős érzelmileg

HALAK

Várod, hogy kedvesed előálljon valami ötlettel. Unod már, hogy folyton neked kell kitalálni, hogy mit csináljatok. Ő vagy beletörődik, vagy megvétózza. Óriási vita robbanhat ki, ha ki akarsz préselni belőle valamit. Törődj bele, hogy továbbra is a te dolgod az ötletelés.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

Ma hamar és nagy sikereket érhet el, kedves Halak, ami, míg egyesek csodálatát, addig mások irigységét válthatja ki, s meglehet, nehéz lesz most szûrni a kettõ közötti különbséget, ha valaki közeledni próbál önhöz. Éppen ezért, ne hozzon elhamarkodott ítéletet senki felett, de ne is csapjon senkinek azonnal a markába, inkább türelmesen várja ki, amíg kibújik a szög a zsákból!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: