Rák

A telihold sosem kellemes. Mindig más-más terülten hoz feszültséget. A szombat délelőtti a kommunikációban. Ez azt jelenti, hogy ügyelned kell arra, hogy mit és hogyan mondasz. Mi lenne, ha erről beszélgetnétek a kedveseddel? Meglátod, tanulságos lesz…

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

Ma igencsak sok türelemre lehet szüksége, kedves Rák, ha igazán nagy áttörést szeretne elérni egy bizonyos területen, így bármi is történjék, ne siettessen semmit, hanem várja ki mi lesz a vége. A megfelelõ pillanatban tudni fogja, mit kell majd tennie és hogyan, hogy kihozza a legtöbbet a napból!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Oroszlán

Vigyázz, mert a szombati telihold meglékelheti a pénztárcádat! Most semmi extra kiadás nem fér bele. Hallgass a párodra! Ő tuti, hogy hatékony fék lehet ebben a témában. Kérdés, hogy engedsz-e betekintést neki a költekezéseidbe, ill. a pénzügyeidbe.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

A mai napon szinte egészen estig hadilábon állhat majd az idõvel, kedves Oroszlán, s ennek meg is lehet a böjtje: kapkodás és fejetlenség mindenütt! Legyen bölcs, s lássa be, hogy nem csinálhat mindig, mindent egyedül, így itt a legfõbb ideje, hogy bizonyos dolgokban mások, esetleg hozzáértõbbek segítségét kérje. Higgye el, ez még nem a világ vége!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ehhez a 2 csillagjegyhez tudunk spirituálisan kapcsolódni a leginkább a horoszkópunk szerint

Szűz

Túlzás nélkül kijelenthető a szombat délelőtti telihold az egész év legkritikusabb teliholdja a te szempontodból. Most szinte mindenért megsértődsz: ha a párod mond valamit, vagy nem mond, ha kérdez, vagy ha nem kérdez, stb. A mérgedet vezesd le a takarítással!

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-05)

Amennyiben mostanában sokat hajtott (de ha nem, akkor is), épp itt az ideje egy kis pihenésnek, kikapcsolódásnak, de minimum a csökkentett munkatempónak, lazításnak. Ne kockáztassa, kedves Szûz, hogy hamarosan végképp kimerülhet, inkább menjen elébe, s tartson tudatosan egy kisebb szünetet!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: