NYILAS:

 A hét utolsó napja lesz igazán a tiéd. Addig igyekezz csendes, lazítós programot szervezni magadnak. Meditálj, vagy merengj el az élet dolgain! Közben legyél óvatos a közlekedésben! Főleg a nehezen belátható helyek rejtenek balesetveszélyt. Többször nézz körül, mielőtt elindulnál! Aztán a hét utolsó napján magadra találsz. Minden szempontból remek passzban leszel. Tanácsos aktívan pihenned. Menj ki a szabadba, sportolj, mozogj valamit! Szánkózz vagy korcsolyázz! De ha nem alkalmas az idő ilyesmire, akkor is sétálhatsz vagy kirándulhatsz. A téli túráknak is megvan a maguk varázsa. Nem baj, ha hideg van. Öltözz fel jó melegen, vigyél magaddal termoszban forró teát, és nem fogsz megfázni!

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

Ma mindenképpen igyekezzen kerülni a konfliktushelyzeteket, kedves Nyilas, különösen, ha azok családi, vagy szûkebb baráti körben mutatkoznak, különben könnyen belekerülhet egy olyan szituációba, melybõl végül önt hozzák ki majd hibásnak, s bármennyire is alaptalan ez a felvetés, mégis nagyon kellemetlen pillanatokat, de akár egy hosszabban tartó mosolyszünetet is okozhat. Ne kockáztasson!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

BAK:

 Ezen a hétvégén a legjobb társaság a barátaid lesznek. Természetesen nem kell, hogy sok barátod legyen. Elég, ha csak néhány van, de az igazi jó barát. Számíts rájuk, oszd meg velük a gondjaidat! Ne félj, nem lesz semmi bajuk attól, hogy elmeséled, mi foglalkoztat, miben keresed a megoldást, hiszen azért vagytok barátok, hogy megbeszélhessétek a problémáitokat. De ne csak beszélgessetek, hanem nevessetek minél többet! Mindenkinek jót tesz a vidám társaság. Ha nincs pénzetek beülni valahova, akkor egyikőtök lakásán is összejöhettek. Mindenki vigyen valami finomságot, így hatalmas svédasztal fog kerekedni. Legyen ott friss gyümölcs és sokféle tea is! Minél színesebb, annál ínycsiklandóbb…

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

Bármennyi dolga is legyen, kedves Bak, ma különösen ügyeljen arra, hogy kellõ mennyiségû idõt töltsön szeretteivel, akik most nagyon is igényelhetik társaságát, meglátásait, szeretetét! Sok dolog van, ami fontos az életben, de ennél semmi nem lehet fontosabb!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

4 csillagjegy, aki többet csalódik másoknál

VÍZÖNTŐ:

 Nem lesz könnyű megállnod ezen a hétvégén, hogy ne dolgozz. Ha muszáj, akkor teremts olyan körülményeket, amelyek nem akadályoznak az összpontosításban, mert ha valami vagy valaki folyton eltereli a figyelmedet, akkor sokkal lassabban fogsz haladni. Hidd el, jobban jársz, ha következő hétre halasztod. Inkább mozdulj ki a négy fal közül! De ne egy másik zárt helyre menj, hanem a szabadba! Sétálj, hógolyózz, menj fel valamelyik kilátóba! Neked lételemed a friss levegő, a nagy tér és a szabadság. Ne foszd meg magad ezektől legalább hétvégén! Tudd, hogy ilyen módon töltődsz a leggyorsabban és a legintenzívebben, és ugye, a hétvége pont erre való. Hát okosan használd ki!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

A Kos jegy szülötte a mai napon, rendkívül kiegyensúlyozott és boldog lehet, ugyanis csupa jó hírbõl állhat ki a napja, így szinte semmi sem lesz képes letörni a jókedvét. Ennek tükrében, érdemes ma egy közös családi programot, vagy éppen egy romantikus vacsorát szervezni, melyek alkalmával, azokkal oszthatja meg boldogságát, akiket a legjobban szeret!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

HALAK:

 Nagyon jól leszel ezen a hétvégén. Át fog járni a béke és a szeretet. Ez ritka és megbecsülendő állapot. Értékeld és rögzítsd, mert ez a te valódi életérzésed! Ne feledd, hogy bőségre és boldogságra születtél, és ha ezt megengeded magadnak, akkor egyre többet tudsz adni a környezetednek is. Ezt nevezik egészséges önzésnek, mert amíg te nyűgös és fáradt vagy, képtelen vagy mosolygósan fordulni az emberekhez. Pihend ki magad! Megérdemled. Ez akkor fog valóban sikerülni, ha képes vagy testben-lélekben-szellemben is a jelenben lenni – vagyis ne keseregj a múlton, és ne aggódj a jövő miatt! A kulcs, a csoda, az ajándék mindig az adott pillanatban van. Ott keresd!

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

Amennyiben nem akarja kedves Halak, hogy teljesen kimerüljön, tegye le egy kicsit, ami a kezében van, esetleg lazítson munkatempóján, s igyekezzen minél több idõt szentelni ma a pihenésnek, a kikapcsolódásnak. Annál is inkább szükség lehet most egy kis feltöltõdésre, mivel hamarosan egy nagy feladat elvégzését irányozzák elõ a csillagok!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: