Nyilas

Barátaid, közeli ismerőseid felhánytorgatják neked azt, hogy a közelmúltban szinte csak magadra gondoltál, a saját dolgaidat toltad előtérbe, őket pedig kissé elhanyagoltad. Valóban így lenne? Jogos a panaszuk? Lehet, hogy jogos, ám te is fontos vagy. Emellett persze ha a válasz egyértelműen igen, beszéljétek meg, miként hozhatod helyre a dolgokat, de ha nem érzed jogosnak a panaszt, akkor hívd fel a figyelmüket arra, mi mindent tettél te az ő érdekükben, s az önmagaddal való törődés is lényeges szempont. A vasárnapot szenteld a szeretteidnek, így mindenki maga mögött tudja ezt az ügyet.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Minden csak hozzáállás kérdése, ahogy azt mondani szokás, kedves Nyilas! Ma feltétlenül alkalmazza ezt a szabályt univerzálisan, s mindenhez viszonyuljon úgy, hogy az tükrözze az ön által elvárt eredményt. Ha sikerül ezt megvalósítania, az így kialakult, természetes precedencia sorrend sokat adhat hozzá a majdani sikeréhez!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bak

Egy ideje aggaszt valami? Szembe kell nézned a tényekkel, lásd be, ha hibáztál, vagy nem teljesítettél egy ígéretet. Bátran ismerd be és mondd el kedvesednek vagy valamely közeli családtagodnak, mi jár a fejedben! A hétvégi konstellációk minden kényes ügy rendezéséhez remek hatásokat biztosítanak, légy bátor, és állj elő a farbával! Kezdeményezz mélyenszántó beszélgetéseket, ugyanakkor feltétlenül keresd meg ezekhez a legbékésebb pillanatokat. Szabadulj meg nyomasztó lelki terhedtől, hogy a vasárnap már ennek fényében teljen.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

A mai nap, igyekezzen mielõbb maga mögött tudni a kötelezõket, s kiszabadulni egy kicsit a természetbe, vagy éppen, bezárkózni otthonába, s elmélyülni egy jó könyvbe, filmbe, vagy éppen, kedvese ölelõ karjaiban. Ne feledje, kedves Bak, a minõségi pihenés legalább annyira kulcseleme a sikernek, mint az áldozatos munka!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2020-10-13

Vízöntő

A szombati napot mindenképpen az otthoni teendők sokasága tölti ki, nem érdemes ezeket tovább odázni. Ha készülsz már a születésnapi bulidra, hát mélyedj el a szervezésben, a meghívók elkészítésében! Igen sok felhalmozott teendőd akad, de most nem fogod ezt kényszernek vagy tehernek érezni, akadnak olyasmik, amiket nagyon szívesen csinálsz meg. Szépen, lassan megoldod a feladatokat. Szombat estére, sőt vasárnapra is tervezz izgalmas programokat, úgy, hogy teljesen add át magad csak az élménynek. Ha hívnak valahová, mondj igent!

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Bármennyire is úgy tûnjön ma, hogy sietnie kellene, mégse sürgessen semmit, kedves Vízöntõ, hanem várja i türelmesen, hogy a dolgok, szinte maguktól alakuljanak, Ez azért is jó, mert, ha így tesz, alkalma lehet majd megfigyelni olyan mechanizmusokat, melyek ismerete késõbb még elõnyt jelenthet!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Halak

A hétvége csendesen indul - és valld be magadnak -, nem is vágynál túlzott mozgalmasságra és izgalomra. Persze az élet kiszámíthatatlan történések sorozata, és egyszer csak fordulhat a kocka, és érkezik egy hír, egy meghívás, ami igencsak felvillanyoz, és onnantól nem akarsz egy helyben ülni. És ha a társasági életben feltaláltad magadat, örömmel tölt el majd az is, hogy egy olyan áhított tárgyra tehetsz szert, amire már régóta fented a fogadat. Turkálj a piaci standok árukínálatában vagy a netes webáruházak sorai között, mert nem lesz szem előtt ez a tétel! Szerezz magadnak örömöt.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Ma mindenképpen legyen nagyon körültekintõ a kényes helyzetekben, kedves Halak, de legalábbis, mindenképpen csak annyira folyjék bele egy ilyen szituációba, amennyire a helyzet okvetlenül megköveteli, különben inkább maradjon ki belõle!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: