Oroszlán (07.23 - 08.22)

Rengeteg fontos projektet visz épp, csakis a céljai és tervei hajtják előre, és ezért hétvégére sem tud kikapcsolni. Pedig nagy szüksége van most a pihenésre. Tegye félre a feladatokat, inkább aludjon, szórakozzon, hogy hétfőn újult erővel vághasson bele a munkába.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-17)

Elõfordulhat, hogy ma csalódnia kell valakiben, aki közel áll önhöz, talán egy jóbarátban, s ez meglehetõsen rosszul érintheti, megviselheti. Kétségtelen, hogy néha nem is árt egy kis lelkizés, de igyekezzen mégis hamar kijönni most a mélypontról, ugyanis valahol nagy szükség lehet most önre, ahol fontos, hogy száz százalékban ott tudjon lenni!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz (08.23 - 09.22)

Egész héten pattanásig feszültek az idegei, sok vitába keveredett, mert mindenen azonnal felkapta a vizet. A hétvége viszont végre megnyugvást hoz, romantikus, meghitt esték várnak önre, és végre sikerül kikapcsolódnia és feltöltődnie.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-17)

Ma kissé nehezen juthat szóhoz mások mellett, talán eleinte nem akarják kikérni, vagy éppen meghallani a véleményét, s ez kicsit rosszul eshet, azonban, ne adja át magát sokáig a búslakodásnak, kedves Szûz, ugyanis hamarosan, minden tekintet önre szegezõdhet, mert adódhat valami, amivel csakis ön képes boldogulni, s akkor újra az ön kezében lehet majd a gyeplõ!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mérleg (09.23 - 10.22)

Szorongóvá válik, többször előtérbe kerülnek a félelmei, és kifejezetten negatívan látja az életét. Ez egyáltalán nem jellemző önre, így a következő napokat arra kéne szánnia, hogy megfejti, mi váltotta ki ezt az állapotot!

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-17)

Akármennyire is szeretne ragaszkodni a múlthoz, kedves Mérleg, könnyen lehet, hogy a mai nap a lezárásról, az elengedésrõl szól majd. Fontos megérteni, hogy néha az embernek le kell tudnia zárni a múltat, hogy lehessen jövõje. Legyen bölcs, tekintse elõre, s hagyjon a háta mögött mindent, ami elmúlt...

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió (10.23 - 11.21)

Az egyedülálló Skorpiók most vad flörtökbe keveredhetnek, szenvedélyesen romantikus napok következnek. Ha viszont épp kapcsolatban van, számítson rá, hogy a rengeteg plusz energia és érzelmi túlfűtöttség nagy vitákhoz is vezethetnek.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-17)

Ma nagy szüksége lehet a segítségére, támogatására valakinek, aki igazán közel áll önhöz. Halgassa meg elképzeléseit, s idomuljon hozzájuk, kedves Skorpió, hogy minél nagyobb segítségére lehessen a rászorulónak. Este alkalmasint még lepje is meg egy kis kiruccanással, megvendégeléssel az illetõt, hogy ez valóban az õ napja legyen!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: