OROSZLÁN

Több, mint jól sikerülnek a közös tevékenységek, kirándulások a családoddal vagy a barátaiddal, amelyek sokat lendíthetnek a kapcsolatokon. Tele vagy ötletekkel, de sajnos nem fogjátok tudni mindent megvalósítani, így kénytelen leszel szelektálni. Ügyelj arra, hogy ne legyen túl sűrű se a menetrend, mert nem fogjátok élvezni szeretteiddel az ide-oda rohangálást.

SZŰZ

A legszívesebben ki sem mozdulnál egész hétvégén. Szeretnél végre igazán pihenni, de úgy tűnik, erre megint nem kerül sor, vagy legalábbis nem olyan mértékben, mint szeretnéd. Szeretteid egyik nap elrángatnak otthonról, de elhiheted: nem fogod megbánni, hogy hagytad magad. Már csak azért sem, ugyanis ha szingli vagy, valaki felkeltheti az érdeklődésedet.

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-04-02 - Lehet, hogy most nagyon mélyre kell ásni

MÉRLEG

Próbáld meg nem túlvállalni magad! Gondolj bele, nemcsak izgalmas programokat terveztél be, hanem ügyek és különböző feladatok elintézését is. A hétvégének a pihenésről kellene szólnia, pláne a május elsejének, szóval még időben vagy ahhoz, hogy átgondold a következő napjaidat. Viszont egy váratlan, és elsőre kellemetlennek tűnő helyzetből, életed egyik legizgalmasabb, és legemlékezetesebb kalandja lesz.

SKORPIÓ

Hozd ki a legtöbbet kapcsolatodból! Tökéletes ez a hétvége a romantikához. Sikerül megbeszélnetek pároddal a gondjaitokat és jobbá tehetitek a kapcsolatotokat. Olyan forróra sikerülhet a hangulat köztetek, hogy talán ki sem mozdultok az ágyból a következő két napban. Kivéve az egyedülállók, ugyanis egyik nap rájuk mosolyoghat a szerencse, és megismerhetik új kedvesüket.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: