Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre a hétvégi horoszkóp szerint! Több csillagjegynek egy régi álma válik valóra a napokban. Íme a hétvégi horoszkóp.

Kos (03.21 - 04.19)

Ne kételkedjen, ne gondolkodjon, mondjon igent mindenre, legyen bátor és kísérletező. Teljesen új oldalát fedezheti fel, ha ezen a hétvégén leszámol a rossz szokásaival, félelmeivel, amik csak visszatartják.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-12)

Meglehet, hogy ma valaki, tudatosan, vagy talán tudattalanul is, de megpróbál visszaélni jóindulatával, segítõkészségével. Amennyiben úgy érzi, nem lép át egy bizonyos határt, s tudja tolerálni, úgy segítsen neki, ha viszont már túlzásnak érzi a dolgot, úgy legyen határozott, s mondjon nemet! Ami pedig a legfontosabb: emiatt ne érezzen egy percig sem lelkiismeret-furdalást!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika (04.20 - 05.20)

A hétvége új kalandokat hoz a Bika számára. Eddig teljesen ismeretlen szituációkban találja magát vadidegen emberekkel, de minden ilyen helyzet izgalmas és egy életre szóló élmény lesz.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-12)

Ma egy olyan irányból kaphat váratlanul segítséget, vagy éppen támogatást, melyre nem számított, s így nem csak hasznos lehet a dolog, hanem nagyon jól is eshet majd! Fogadja el a sok jót, s viszonozza is azonnal, elsõként azzal, hogy kinyilatkoztatja, mennyire örül a szövetségnek. Sikeres napot, kedves Bika!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek (05.21 - 06.21)

A hétvége igazi nyertese az Ikrek lesz. Ha végre sikerül meghoznia egy régóta húzódó döntést, az pozitív változást hoz a karrierjében és a magánéletében is.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-12)

Mindenképpen vegye fontolóra, hogy nem lenne-e jó egy kicsit lazítani ma a munkatempón, kedves Ikrek! Persze, jó dolog, ha az embernek haladnak a dolgai, különösen, ha ez az anyagiakon is meglátszik, az viszont már kevésbé, ha ettõl gyakran, teljesen kimerülté válik. Ne bánjon könnyelmûen az egészségével sem, s, ha lehet, elõzze meg a bajt!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák (06.22 - 07.22)

Ne legyen kishitű magával szemben! Csakis az önbizalomhiánya az, ami hátráltatja. Igenis el kell hinnie, hogy képes elérni az előléptetést, fizetésemelést, de le tudja futni a kitűzött távot is, sőt elnyerheti a kiszemeltje szívét is.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-12)

Akkor lehet ma a legeredményesebb, ha szövetségekben, kompromisszumokban, mintsem versengésben, vagy épp ellenségeskedésben gondolkodik, kedves Rák! Kérjen és kapni fog, tegye oda magát, s megsokszorozhatja erejét! Na és persze ne feledje: együtt mindi könnyebb!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: