OROSZLÁN

A csillagok segítenek szembenézni a valósággal, és mindazzal, amit rejtegetni próbálsz magad elől. Ez az szerelmi életedre is vonatkozik, mert tagadhatatlanul bebizonyosodik: érzelmeket táplálsz egy bizonyos személy iránt. A csillagok arra bíztatnak, hogy sodródj az árral a hétvégén, és majd meglátod, hová vezetnek!

SZŰZ

A következő napokban minden a te vágyaid szerint valósul meg. Élvezd ki, hogy a környezeted maximálisan idomul hozzád, de ettől még ne felejts el néha te is kedvezni nekik! Annyira jó hangulatban leszel, hogy kedved támad a vásárolgatáshoz, és kisebb ajándékokkal leped meg a szeretteidet is.

Heti horoszkóp (január 13-19.) - A héten a legfontosabb feladat a nyugalmadnak a megőrzése.

MÉRLEG

Mindenkivel megtalálod a közös nevezőt a családban. Ez a ritka hétvégék egyike, mikor varázsütésre sikerül kompromisszumokat kötnötök. Viszont nem várt népszerűségbe örvendesz, és mindenki találkozni szeretne veled vagy telefonon beszélni. Ellenben a párodnak romantikus tervei vannak, ezért ügyelj az egyensúlyra!

SKORPIÓ

Viharos beszélgetésekre, konfliktusokra számíthatsz a hétvégén, Skorpió. Épp csak befejezel egyet, jön is majd a következő. Ha mindez nem lenne elég, nem várt családi problémák merülnek fel, amelyeket neked kell megoldanod. Amint sikerült pontot tenned a végére, gondoskodj a testi-lelki feltöltődésedről, ha nem akarsz hétfőre kikészülni.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Nagyon elmélyülhet ma valamiben, kedves Skorpió, ami titokzatos, vagy, tán csak kevesen értenek hozzá, s meglehet, a róla fellelhetõ információforrások is erõsen hiányosak. Kezdje el feltárni a rejtélyt, hisz ez pontosan önnek való feladat, s, ha rájött a titok nyitjára, ossza meg nagylelkûen másokkal is!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: