Kíváncsi vagy, mi vár rád a következő három napban? Íme az Elle hétvégi horoszkópja!

Gyökeres változások várhatók a csillagjegyek szerelmi életében a következő napokban. Mutatjuk a hétvégi horoszkópot.

Keddi Horoszkóp 2024-04-16

KOS

Az életed nem éppen úgy alakul, ahogy szeretnéd, és végül úgy döntesz: a saját kezedbe veszed a dolgokat. Bármire képes vagy Kos, de talán nem a hétvégén kellene a nagy változásokat kieszközölni! A szerelmi életedben azt fogod tapasztalni, hogy minden simán megy, és a pároddal egyre erősebb lesz a köztetek lévő kötelék.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

Egy csomó kérdés zakatolhat mostanság a fejében, kedves Kos. Bizonyára mérlegre tette emberi kapcsolatait és lehet, hogy egy kicsit elbizonytalanodott azok mélységében, õszinteségében. Érdemes hát valóban átgondolnia, hogy egy új környezetben, ismeretlen helyeken esélyt ad új kapcsolatok, barátságok, szerelem kialakulásának.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

BIKA

A hétvégén a bolygóktól áradó békés energia segít ellazulni, és találni egy kis időt a nosztalgiázásra, a könyvolvasásra, a kedvenc passzióidra. A párkapcsolatodban kiemelkedően jól mennek a dolgok. A következő napokban úgy dönthettek, hogy komolyra fordítjátok a kapcsolatotokat. Ha még mindig keresed az igazit, egy régi szerelmed kopogtathat az ajtódon, ami sok örömet fog okozni.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

Kétségtelen, hogy a mai nap az érzelmekrõl fog szólni, kedves Bika, így, bármirõl is legyen szó, a végére mindig azok lesznek dominálóak. Tökéletes alkalom ez arra, hogy minél több idõt töltsön szeretteivel, barátaival, szerelmével, akikkel most sokat mélyíthetnek kapcsolatukon, sõt, az is megeshet, hogy egy egészen új szintre lesznek képesek emelni azt!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

IKREK

Káosz és felfordulás uralkodik körülötted, és ez kétségtelenül kedvetlenné tesz. A napokban ingerlékeny leszel és elhatárolódsz a környezetedtől, mert magad is érzed: kevés is elég a veszekedéshez. Gondold át, kitől kérhetnél segítséget a gondjaid megoldásához. Ha szingli vagy, meghívást kapsz valakitől a munkahelyeden, amit érdemes lenne elfogadnod!

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

A mai napon, hajlamos lehet kihúzni magát a kötelezõk alól, vagy legalábbis a munkának a könnyebbik végét megfogni. Ez néha mindenkinél természetes, kedves Ikrek, ugyanakkor azért igyekezzen ne túlzásba vinni az efféle lazaságot, még, ha csábítóak is a körülmények, mert vannak, akik számítanak önre, s megérdemlik, hogy értük mégiscsak oda tegye magát!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

RÁK  

Az otthoni helyzeteddel és a családoddal van tele a fejed, Rák. Minden tőled telhetőt meg kell tenned, hogy megoldásokat találj a gondjaitokra. Ebben nagy segítségedre van a támogató partnered, akire most is számíthatsz! Ha egyedülálló vagy, megismerkedsz egy jóval fiatalabb férfival és elég hamar az ágyban köthettek ki!

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

A mai napot érdemes önmaga fejlesztésére, képességei kibontakoztatására, vagy éppen, kreativitása megélésére fordítania, amennyire csak teheti, kedves Rák, annál is inkább, mert hosszútávon is hasznát veheti majd annak, ha most így cselekszik!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2021-11-01

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: