Kíváncsi vagy, mi vár rád a következő három napban? Íme az Elle hétvégi horoszkópja!

A legtöbb csillagjegy pozitív változásokkal számolhat a szerelmi életében a következő napokban. Mutatjuk a hétvégi horoszkópot.

Ennek a 3 csillagjegynek gyorsan kihűlnek az érzései

KOS

Jó ötlet körültekintőbbnek lenned, ha kapcsolatokat építesz ki vagy barátkozol. A múltban túl könnyen megbíztál másokban, és sokan megbántottak téged. Légy elővigyázatos, hogy ne fordulhasson ismét elő! A szerelmi életed nehéz szakaszon megy keresztül. Ne feledd: mindig lehet változtatni, szóval szomorkodás helyett inkább old meg a gondjaitokat!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma hajlamos lehet, minden szinten, csapatban gondolkodni. Jó kedve szinte kívánja, hogy szervezzen valamilyen közösségi programot, vagy megmérettetést, amin mindenki biztosan, nagyon jól érezhetné magát. Valósítsa meg ötletét, kedves Kos!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

BIKA

Összetett események zajlanak a hétvégén körülötted, és emiatt biztosan lesz némi zűrzavar. Ha hagyod, hogy ez a légkör letörjön, csak annyit fogsz elérni: elveszíted az irányítást önmagad és a helyzet felett. A szerelmi életedben viszont javulnak a dolgok, és ez örömet okoz. Lassan egy új szakaszba lépsz, és készen vagytok a szerelmeddel összeházasodni vagy családot alapítani.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Meglehet, hogy ma jócskán megcsúszik az idõvel, ami azt eredményezheti, hogy sehogy sem sikerülhet befejezni, amit eltervezett, legalább is, segítség nélkül biztos nem. Kérje egy olyas valaki támogatását, akivel amúgy is jól szokta érezni magát és kösse össze a kellemest a hasznossal.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

IKREK

Minden stressz és probléma, amellyel mostanában szembesültél kedves Ikrek, örömteli új fejlemények és körülmények váltják fel. Azok a nehézségek, amelyek úrrá lettek rajtad, varázsütésre eltűnnek, és végre kellemesebb tempóban élvezheted az életet. A napokban lehetőséged lesz közelebb kerülni a párodhoz, és csodálatos, szerelemmel és romantikával teli időt tölthettek együtt.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma akár többször is megzavarhatják abban, hogy kellõ idõn belül végezzen azzal, amit mára betervezett, amitõl kicsit melankolikus hangulatba kerülhet. Ha kicsit besokall ma, keresse meg egy jó barátját és menjenek el kikapcsolódni egy kicsit. Mindenkinek kell néha egy kis pihenés! Mulassanak jól, kedves Ikrek!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

RÁK  

Ha bizonyos területeken nehézségekkel találod szembe magad, vagy úgy találod, hogy a fejlemények nem azok, mint amelyekre számítottál, ne add fel a próbálkozást, és válassz egy új stratégiát! Tökéletes a hétvége ahhoz, közelebb kerülj a kedvesedhez, és beszélgess mindenről, ami aggaszt. Ha szingli vagy, akkor ne várj tovább a csodára, hanem hívd el randizni azt, aki tetszik!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2021-10-10

OROSZLÁN

A napokban gyakran tapasztalhatsz nehézségeket. Olyan érzésed van, mintha a sors akadályozná minden lépésedet. Őrizd meg nyugalmadat, és kövesd a terveidet, most nem szabad meghátrálnod! Ami a kapcsolatodat illeti, ellenállhatatlan vonzerődnek köszönhetően hol meghitt, hol forró perceket tölthetsz a szerelmeddel. Ha még mindig keresed a másik feledet, légy nyitottabb az udvarlóiddal szemben!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: