Nyilas

Ez tipikusan az a hétvége, amiről szilveszterkor álmodoztál: lustálkodásra, bekuckózásra, forró csoki szürcsölgetésére, sorozat nézésre alkalmas. Megfogadtad, hogy havonta egy ilyet engedélyezel magadnak. Hát, itt az első remek alkalom. Élj  vele!

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

A mai nap kiváló lehet az informálódásra, tudásának gyarapítására, vagy éppen, bizonyos dolgok elsajátítására, így érdemes ez irányba orientálódnia, kedves Nyilas, különösen, hogy a ma elsajátítottak hamarosan akár jelentõs szerephez is juthatnak szakmai elõmenetelében, életében! Kösse össze a kellemest a hasznossal!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bak

Sokan az ünnepek alatt utaztak, s te irigykedve nézted a fotókat a közösségi oldalakon. Most te utazhatsz és posztolhatsz, ha akarsz. Számtalan kedvező árú szállásból válogathatsz, hiszen ilyenkor kevesen teszik meg ezt. A bolygók szerint ez a mostani a tökéletes hétvége. Kalandra fel!

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

Meglehet, hogy ma nagyon kevés ideje jut társasági életet élni, jórészt bokros elfoglaltságai miatt. Mindeközben, arra az egyre ügyeljen, kedves Bak, hogy ne ígérjen olyat, amit késõbb, akár önhibáján kívül is, de nem tud majd teljesíteni.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Hétvégi horoszkóp - 2020. Július 31 - Augusztus 2. - Kicsit gyászos lehet a hangulatod, ha arra koncentrálsz, ami...

Vízöntő

Múlt és jövő keresztmetszete a jelenben van, erre jössz rá 2024 első hétvégéjén. Most tudsz igazán dönteni, cselekedni, tervezni, új célokat kitűzni. Ha szilveszterkor elmulasztottad, ezen a hétvégén bepótolhatod. Le is írhatnád mindet…

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

A mai nap, kissé nehezen tudhat objektív maradni, kedves Vízöntõ, különösen, ha egy olyan szituációba keveredik, melyben érzelmileg maga is érintett. Ha néha le is tér ez által a helyes útról, arra azért mindenképpen törekedjen, hogy semmiképpen se essen túlzásokba.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Halak

A Skorpió Hold jó hatással lenne a lelki állapotodra, de a két nehéz bolygószembenállás feldúlhatja a lelkedet. Jobban járnál, ha nem olvasnál híreket, és nem néznél híradót sem ezen a hétvégén. Ez nem struccpolitika, inkább normális önvédelem a világ szennye ellen.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

Ma hamar és nagy sikereket érhet el, kedves Halak, ami, míg egyesek csodálatát, addig mások irigységét válthatja ki, s meglehet, nehéz lesz most szûrni a kettõ közötti különbséget, ha valaki közeledni próbál önhöz. Éppen ezért, ne hozzon elhamarkodott ítéletet senki felett, de ne is csapjon senkinek azonnal a markába, inkább türelmesen várja ki, amíg kibújik a szög a zsákból!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: