Oroszlán:

Több területen is nyitott leszel az újdonságokra a hétvégén, ráadásul nemcsak a mindennapokban, hanem a szellemi élet terén is, ugyanis érdekelni kezdhet a spiritualitás vagy az okkultizmus. A témák iránti nyitottságodnak hála olyan emberekkel ismerkedhetsz meg, akik segíthetnek ezen az úton, valamint komoly felismeréseket tehetsz azzal kapcsolatban, hogy mit rontottál el eddig. Ugyanakkor a hétvégén túl nagy lehet az önbizalmad, ami miatt könnyen nagyképűvé válhatsz, fölényesnek tűnhetsz mások számára, ami problémákat okozhat a kapcsolataidban.


Szűz:

A barátok és a különféle találkozók kapnak kiemelt szerepet a hétvégén, aminek két napjában élvezni fogod a figyelmet és a társaságot. Emellett még kedvet kaphatsz ahhoz s, hogy másokon segíts és különböző ügyeket támogass. Mindezért igazán nemes dolgokat vihetsz véghez a hétvégén. A tested és a lelked azonban jelezheti, hogy igényli a törődést, ezért ne hanyagold el a saját vágyaidat vagy aggodalmaidat, hanem foglalkozz azokkal is! A hétvégén tölts időt egyedül, mert fontos gondolataid, felfedezéseid támadhatnak.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-17)

Ma kissé nehezen juthat szóhoz mások mellett, talán eleinte nem akarják kikérni, vagy éppen meghallani a véleményét, s ez kicsit rosszul eshet, azonban, ne adja át magát sokáig a búslakodásnak, kedves Szûz, ugyanis hamarosan, minden tekintet önre szegezõdhet, mert adódhat valami, amivel csakis ön képes boldogulni, s akkor újra az ön kezében lehet majd a gyeplõ!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2021-09-25

Mérleg:

A hétvégén kedvet kapsz ahhoz, hogy másokkal foglalkozz, hogy segíts nekik, hogy felvidítsd őket. Ez nagyon rendes tőled, de arra azért figyelj, hogy ne légy túl tolakodó, és fogadd el, ha valakinek nincs szüksége a babusgatásra, segítségre! Ugyanakkor a barátaid szeretnének veled lenni, a kedvedben járni, ami ellen ne tiltakozz, hanem hagyd, hogy jót tegyenek veled! Ha kapcsolatban élsz, akkor a pároddal összekaphattok, amit jobb lesz minél előbb rendezni. A karrieredben váratlan siker örvendeztethet meg.
 

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-17)

Akármennyire is szeretne ragaszkodni a múlthoz, kedves Mérleg, könnyen lehet, hogy a mai nap a lezárásról, az elengedésrõl szól majd. Fontos megérteni, hogy néha az embernek le kell tudnia zárni a múltat, hogy lehessen jövõje. Legyen bölcs, tekintse elõre, s hagyjon a háta mögött mindent, ami elmúlt...

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió:

Óvatosnak kell lenned a hétvégén, aminek időszakában vedd komolyan a tested jelzéseit! A fáradtság, levertség és a fájdalom is azt üzeni, hogy valami baj van, éppen ezért ne legyints a kellemetlen tünetekre, legyenek azok bármilyenek! Bár a kellemetlenségek ellenére próbálod aktívan tölteni a hétvégét, elmenni a találkozókra, programokat szervezni, mégis jó lenne, ha pihennél. Egyébként sem tudsz mindent belezsúfolni a hétvége két napjába, mert valamit biztos, hogy el kell halasztanod, ezért inkább semmit se erőltess!

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-17)

Ma nagy szüksége lehet a segítségére, támogatására valakinek, aki igazán közel áll önhöz. Halgassa meg elképzeléseit, s idomuljon hozzájuk, kedves Skorpió, hogy minél nagyobb segítségére lehessen a rászorulónak. Este alkalmasint még lepje is meg egy kis kiruccanással, megvendégeléssel az illetõt, hogy ez valóban az õ napja legyen!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: