Nem lesz mindenkinek felhőtlen jókedve a hétvégén, ezét fontos, hogy a családi és baráti programok, másoknak való segítség és hétvégi munkák mellett mindenkinek jusson ideje önmagára, a pihenésre és a lelki feltöltődésre is.

Te vajon mire számíthatsz a hétvégén? A csillagjegyed alapján kiderül!

Kos:

Teljesen érthető, ha mostanában nincs jókedved, talán kicsit pesszimista vagy, éppen ezért ne játszd meg magad a hétvégén, mert neked sem kell úgy tenned, mintha minden rendben lenne! Bátran mondd el a szeretteidnek, hogy kicsit rossz a kedved, hiszen kizárólag rájuk számíthatsz és ők segíthetnek, hogy jobb hangulatba kerülj. Ne feledd, hogy nem kell mindig neked megteremtened a jó légkört, úgyhogy időnként hagyd, hogy ezt mások tegyék meg! Ettől nem fognak kevésbé pozitív személyiségnek tartani, viszont legalább érezni fogják, hogy ők is tudnak adni neked valamit.
 

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Ma hatalmába kerítheti a természet közeli életmód, vagy éppen a gyógyítással, esetleg testének edzésével kapcsolatos ismereteinek bõvítése iránti vágy. Töltse olvasással, vagy éppen bármi más tanulmányozásával a szabadidejét, hisz ma elméje is partner lesz abban, hogy minél több ismeretet magába szívjon. Az önfejlesztés mindig jó és egyben élvezetes dolog, kedves Kos, büszke lehet magára, hogy rendszeresen igényli az ilyesmit!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika:

Remekül érzed magad a hétvégén, hiszen végre van két napod arra, hogy igazán kipihend magad. Bátra add át magad a semmittevésnek és pótold be az elmaradt pihenést. Ez most annyira jól sikerül, hogy észre sem veszed, hogy valójában ki sem mozdultál hazulról egész hétvégén, aminek időszakában kicsit el tudsz feledkezni a jelenlegi helyzetedről is. A hétvégén még egy régi hobbid is eszedbe jut, amivel sok éve nem foglalkoztál. Most maximálisan feltöltődsz, aminek köszönhetően, ha kapcsolatban élsz, akkor a párod bosszantó szokásain is csak mosolyogni fogsz, nem úgy, mint máskor.
 

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Ma befuthat önhöz egy-két érdekes, vagy éppen fontos információ, kedves Bika, talán egy közösségi eseményen, vagy rendezvényen, amelyeket most jobb, ha inkább megtart magának, de legalább is, semmiképpen se ver nagydobra, mielõtt meg nem rágná egy kicsit maga is a dolgot. Meglehet, hogy még késõbb nagy hasznát veheti a ma hallottaknak!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek:

Egy kisebb betegség, vagy megfázás miatt eshetsz ágynak váratlanul a hétvégén. Ha most odafigyelsz magadra és pihenéssel töltöd a hét utolsó két napját, akkor gyorsan rendbe jössz, úgyhogy semmit se próbálj betegen csinálni! A hétvégén a ház körüli munkákat is hagyd másokra, mert most csak az az egy dolgod van, hogy élvezd a pihenést, ahogy csak tudod! Használd ki, hogy végre olvashatsz, filmezhetsz, és főleg önmagaddal törődhetsz!
 

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Nem a mai lesz a legjobb napja, olyannyira, hogy legszívesebben el is felejtené. Szinte minden megtörténhet ma, ami egy balszerencsés naphoz szükséges. Ha teheti, inkább ne is mozduljon ki otthonról, de ha mégis el kell mennie valahová, vigyázzon nagyon testi épségére. Inkább legyen koszos a kabátja, mint törött a lába.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák:

Nem valószínű, hogy ezen a márciusi hétvégén kellene megbeszélned bizonyos problémáidat a szeretteiddel. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy mindent nyelj le és ne beszéljetek semmiről, ugyanis csak arról van szó, hogy ideje toleránsnak lenned és odafigyelned mások érdekeire is a sajátjaid mellett. Ha tehát néhány kérdés átbeszélése ráér, akkor tedd azokat félre és inkább arra koncentrálj, hogy kellemesen, békésen teljen a hétvége. Mutasd meg otthon is, hogy milyen partiarc vagy!

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Itt lehet az ideje, kedves Rák, hogy végre kihajítson néhány hasznavehetetlen vackot, vagy éppen kitakarítsa otthona olyan zegzugait, amelyekre már régóta ráférne a karbantartás. Vonatkozhat ez ma lelkére is, ahol lehet, hogy szintén nem ártana rendet tenni, s kiszelektálnia végre a múlt kellemetlen, esetleg fájó emlékeit. Szóljon ez a mai nap a megújulásról!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: