Nyilas:

Szinte teljesen betábláztad magad, hiszen tele vagy ötletekkel azzal kapcsolatban, hogy mivel töltsd a hétvégét. Szeretnél új dolgokat tanulni, elolvasni a régóta halogatott könyveket, megnézni a filmjeidet, tehát unatkozni biztos, hogy nem fogsz. Ha viszont kapcsolatban élsz, akkor szervezz a pároddal közös programot is! Emellett arra is számíts, hogy néhány szerettednek szüksége lehet a lelki támogatásodra. Ne várj arra, hogy majd szólnak, ugyanis nem fognak, mert nem akarnak terhelni, pedig szükségük van a segítségedre!
 

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-16)

A mai nap, igyekezzen minél több idõt a szabadban tölteni, kedves Nyilas, még, ha esetleg az idõjárás nem is egészen a kedvére való, hisz, már egy kis mozgással, sétával, vagy éppen kirándulással is sokat tehet egészségéért! Ügyeljen továbbá az étkezésekre is, nehogy túl sokat, vagy éppen keveset fogyasszon.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bak:

A hétvégén sikerül véghez vinned valamit, amivel elnyerheted mások elismerését, és ami által alaposan megnő az önbizalmad. Nem kizárt, hogy egy meglepetéssel rukkolsz elő, esetleg kivételes programmal örvendezteted meg a szeretteidet. A hétvégén légy vállalkozó szellemű, spontán és valósítsd meg az ötleteidet, mert a siker garantált! Ugyanakkor arra figyelj, hogy olyasmivel is foglalkozz, ami a saját lelkednek tesz jót! Ne feledd, hogy nem kell folyton mások kedvében járnod, csak az ő boldogságukkal foglalkoznod! A te örömöd ugyanolyan fontos, mint másoké!
 

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-16)

Ma kissé szétszórt lehet, kedves Bak, így mindenképpen ügyeljen a szokásosnál jobban értékeire, s arra, hogy induláskor, valóban bezárt mindent. Mindemellett, amennyiben érdemben tájékozódik valamirõl, felfedezhet egy olyan új lehetõséget, ami még nagy szerepet játszhat a további gyarapodásában!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2020-07-25

Vízöntő:

Azt veheted észre a hétvégén, hogy mindenki lelkizős hangulatba került körülötted. Kezdetben még lelkesen meghallgatod őket, segítesz, ahogy tudsz, de egy idő után eleged lesz, mert úgy érzed, hogy veled és a te lelkeddel senki sem foglalkozik, ráadásul arra sincs időd, hogy magaddal törődj. Még mielőtt ez kitörne belőled és a szeretteiden vernéd le, inkább beszélj róla nekik és bátran mondd el, hogy szeretnél egy kicsit kizárólag magaddal foglalkozni, mert szükséged van a pihenésre. Hidd el, hogy meg fogják érteni! A hétvégén ne akarj mindenkinek segíteni!
 

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-16)

Ma vágyhat egy kis kényeztetésre, törõdésre, ugyanakkor, nem biztos, hogy ezt most meg is kapja, kedves Vízöntõ, ám, ez nem azt jelenti, hogy ettõl még le kéne mondania minderrõl, hisz magad uram, ha nincs szolgád, menjen elébe a dolgoknak! Amúgy is, ki tudhatná jobban önnél, mire is van szüksége igazán?

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Halak:

Feszültnek és nyugtalanak érzed magad a hétvégén. Lehet, hogy a bezártság miatt, de többször leszel csipkelődő a környezeteddel. Bár ezt elnézik neked, mégsem kellene visszaélned a türelmükkel, szeretetükkel. Mivel semmi sem köt le a hétvégén, ezért hajlamos leszel meggondolatlan döntéseket hozni és váratlan lépéseket tenni, ennek azonban állj ellen! Ne tégy semmi olyasmit, amivel kellemetlenséget okozhatsz magadnak és másoknak! Most muszáj figyelembe venned a közjót is!

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-16)

Amennyiben a mai napot munkával tölti, úgy igencsak meggyûlhet a baja azzal, hogy környezete, szinte folyamatosan, ellentétes, egymásnak ellentmondó információk sokaságával látja el önt, így szinte képtelenség döntést hozni, vagy érdemi elõrelépést tenni. Hagyja el egy kicsit a hajót, kedves Halak, és inkább ne is törõdjön ma semmi fontossal, meglehet, ez a legjobb, amit ilyen körülmények között tehet!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: