Az biztos, hogy az ablakon kikukucskálva hideg, és szél az úr, de a négy falon belül akár langymeleg tavasz is várhat rád! Ha érdekel, hogy milyen hangulatban telik a hétvégéd, mire számíthatsz, mire kell figyelned, vagy elkerülnöd, olvasd mai utolsó  horoszkópunkat!

Kos

Ezen a hétvégén úgy érezheted, hogy döntést kell hoznod, kedves Kos. Pedig tévedsz, ha azt hiszed, hogy most már le kell tenned a voksodat valahova. Senki és semmi nem sürget és nem kényszerít. Te vagy az, aki azon a véleményen van, hogy ez így nem mehet tovább, és el kell dönteni, hogy melyik utat választod. Mi az, ami szerinted nem fér meg egymás mellett?

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma hajlamos lehet, minden szinten, csapatban gondolkodni. Jó kedve szinte kívánja, hogy szervezzen valamilyen közösségi programot, vagy megmérettetést, amin mindenki biztosan, nagyon jól érezhetné magát. Valósítsa meg ötletét, kedves Kos!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2022-02-06

Az is előfordulhat, hogy nem kell nehéz döntést hoznod. Jobban jársz, ha ezen a hétvégén lazítasz, és meglátogatod a szüleidet vagy a nagyszüleidet. Mindenképp csinálj családi programot, de ne kapkodj! Intézz mindent lassan, sőt komótosan. Így sikerül feltöltődnöd, és kipihenten kezdened a következő hetet. Ont a horoszkóp.

Bika

Időt kell adnod magadnak, kedves Bika, hogy feldolgozd azt a rengeteg infót, amelyet az év első munkahetén rád zúdítottak. Szükséged lenne egypár órára, amikor átgondolod, hogy mi is történt, illetve hogy kialakítsd a saját álláspontodat. Vonulj el kicsit a családodtól! Menj el egyedül sétálni, vagy ülj be egy forró fürdőbe!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Meglehet, hogy ma jócskán megcsúszik az idõvel, ami azt eredményezheti, hogy sehogy sem sikerülhet befejezni, amit eltervezett, legalább is, segítség nélkül biztos nem. Kérje egy olyas valaki támogatását, akivel amúgy is jól szokta érezni magát és kösse össze a kellemest a hasznossal.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Utazzatok el külföldre vagy vidékre, ja, ezt most nem lehet, akkor legalább kiránduljatok kicsit! Egy beszélgetős, teázgatós, borozgatós este is feldobhatna. Hívj meg pár barátot, és vegyetek elő valamilyen vidám társasjátékot! Bármi megteszi: kártya, rulett, Monopoly, dominó stb. A lényeg, hogy minél többet vicceljetek és nevessetek. Ezáltal feltöltődve kezdheted el a következő hetet.

Ikrek

Teljesen felesleges a pénz miatt aggódnod, kedves Ikrek. Eddig is mindig megoldódott valahogyan, ezután sem lesz másképp. Attól, hogy „parázol”, nem lesz semmi jobb. Saját magaddal tolsz ki, ha az egész hétvégét ezen rágódva töltöd. Menj inkább bulizni a barátaiddal!

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma akár többször is megzavarhatják abban, hogy kellõ idõn belül végezzen azzal, amit mára betervezett, amitõl kicsit melankolikus hangulatba kerülhet. Ha kicsit besokall ma, keresse meg egy jó barátját és menjenek el kikapcsolódni egy kicsit. Mindenkinek kell néha egy kis pihenés! Mulassanak jól, kedves Ikrek!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Te tudod mi okozza majd a végzeted? Csillagjegyed szerint ez van megírva a sorsodban

Nyugodtan meghívathatod magadat. Nem ciki, hisz bárki kerülhet szorult helyzetbe. Gondolj vissza, te hányszor segítettél már! És szívesen tetted, igaz? Akkor a barátaid miért ne így állnának hozzád?

Ha hívnak, akár kirándulhatsz egyet. Ne töprengj sokat! Ragadd meg az alkalmat, nem fogod megbánni! Egy ilyen váratlan túra olyan energiacsatornáidat nyithatja meg, hogy semmi sem lesz többé lehetetlen. Még az sem, hogy végre talpra állj anyagilag. Csodálhatsz másokat, akik már képesek voltak ilyesmire, de kiderülhet, hogy te is meg tudod csinálni! Buzdít a horoszkóp is.

Rák

Nem lesz könnyű ez a hétvégéd, kedves Rák. Szükséged lesz minden lelkierődre, mert meglehetősen érzékeny lehetsz. Ne hidd, hogy mindenki téged piszkál, vagy hogy mindenkinek veled van baja! A pároddal kapcsolatosan különösen óvatosnak kell lenned. Ha legalább az egyikőtök nem tud felülemelkedni a helyzeten, akkor menthetetlenül vita lesz a vége. Ha nincs párkapcsolatod, akkor ne most akard megtalálni az igazit!

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Gyakran nem szerencsés keverni a barátságot a pénzügyekkel, ma mégis ez a helyzet állhat fenn, ugyanis valaki most anyagi segítségért fordulhat önhöz. Akár tud adni neki, akár nem, ne csak a pénzre koncentrálódjon támogatása, hanem a hosszútávú, stratégiai megoldások irányába is.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Légy türelmes magaddal, és inkább kényeztesd magad! Mikor voltál utoljára egy színvonalas fürdőben? Mikor masszíroztak meg legutóbb? Ha ehhez nincs kedved, akkor legalább otthon készíts egy illóolajos fürdőt, és lazíts a kádban! Töltődj fel a víz energiájával! Képzeld el, milyen tiszta egy hegyi patak! Lásd, hogy kitartásával képes hegynyi sziklákat is átfúrni! És látod a hasonlatot?…

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: