Nyilas

Nehezen indulsz be az új évben, kedves Nyilas? Nem baj. Nincs veled semmi baj. Ne erőltess és főleg ne siettess semmit! Figyeld és tartsd tiszteletben a saját ritmusodat! Ezen a hétvégén vár rád egy fontos beszélgetés. Nem muszáj kezdeményezned, csak legyél nyitott! A másik fél lehet a testvéred vagy a szomszédod is. Meglepő dolgokra jöhetsz rá, és jót nevethetsz.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Minden csak hozzáállás kérdése, ahogy azt mondani szokás, kedves Nyilas! Ma feltétlenül alkalmazza ezt a szabályt univerzálisan, s mindenhez viszonyuljon úgy, hogy az tükrözze az ön által elvárt eredményt. Ha sikerül ezt megvalósítania, az így kialakult, természetes precedencia sorrend sokat adhat hozzá a majdani sikeréhez!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Jót tenne neked ezen a hétvégén egy séta, kirándulás vagy kisebb utazás. A lényeg, hogy mozdulj ki otthonról, és legyél minél többet szabad levegőn. Egy fürdőbe is elmehetsz. Áztasd magad, vagy ússz egy nagyot, de szaunázhatsz is, és meg is masszíroztathatod magadat. Ha ezt engedélyezed magadnak, akkor teljesen feltöltődve kezdheted el a következő hetet…

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2021-02-21

Bak

Legyél figyelmes ezen a hétvégén, kedves Bak! Míg te tele leszel energiával és tettvággyal, addig a párod valószínűleg érzékeny és enervált lesz. Ha van türelmed, akkor legyél vele gyengéd, de ha ingerült leszel tőle, akkor hagyd kicsit magára. Ismerned kell annyira, hogy tudd, mi a jobb. Ha nincs párod, akkor ne most akarj ismerkedni.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

A mai nap, igyekezzen mielõbb maga mögött tudni a kötelezõket, s kiszabadulni egy kicsit a természetbe, vagy éppen, bezárkózni otthonába, s elmélyülni egy jó könyvbe, filmbe, vagy éppen, kedvese ölelõ karjaiban. Ne feledje, kedves Bak, a minõségi pihenés legalább annyira kulcseleme a sikernek, mint az áldozatos munka!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Lehetőséged lesz ezen a hétvégén egy jó cselekedetre. Meglátogathatod az anyukádat, vagy segíthetsz egy magányos barátodnak. Hívd fel, és kérdezd meg, hogy miben segíthetnél neki! El is viccelheted azzal, hogy „a horoszkópom szerint ma jót kell tennem. Szeretnék neked segíteni. Adj lehetőséget nekem!” Kellemes meglepetésben lesz részed, ha van ehhez bátorságod!

Vítöntő

Ezen a hétvégén keresd azoknak a barátaidnak a társaságát, kedves Vízöntő, akikkel jókat tudsz beszélgetni! Tele leszel élményekkel, gondolatokkal, érzésekkel, ezeket jó lenne megosztani olyan emberekkel, akik értenek és megértenek. Minden, ami benned reked, előbb-utóbb elkezd ellened dolgozni. Jobb, ha kiengeded.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Bármennyire is úgy tûnjön ma, hogy sietnie kellene, mégse sürgessen semmit, kedves Vízöntõ, hanem várja i türelmesen, hogy a dolgok, szinte maguktól alakuljanak, Ez azért is jó, mert, ha így tesz, alkalma lehet majd megfigyelni olyan mechanizmusokat, melyek ismerete késõbb még elõnyt jelenthet!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Arra kell vigyáznod, hogy ne ess semmilyen értelemben túlzásba, például alkoholfogyasztás terén se, de a gyógyszerekkel is legyél óvatos! Ha például fáj a fejed, akkor igyál meg két pohár vizet, vagy egyél valamit! És várj egy kicsit, mert elmúlhat a fejfájás gyógyszer nélkül is. A szabad levegő és egy jó nagy séta is sokat javíthat a közérzeteden. Ne ülj egész hétvégén a négy fal között!

Nostradamus jövendölése 4 csillagjegyre lesz befolyással 2020 második felében. Lehet, hogy téged is érint?

Halak

Mikor festettél vagy fotóztál utoljára, kedves Halak? Olyan különlegesen szépnek látod az embereket, a tárgyakat és az egész világot – láttasd ezt a csodát másokkal is! Ha lefested vagy valamilyen formában rögzíted, akkor sok embernek segíthetsz, hogy észrevegyék az élet nevű csodát. De nemcsak vizuális csatornán keresztül juttathatod el az örömhírt hozzájuk, használhatod a hangokat is.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Ma mindenképpen legyen nagyon körültekintõ a kényes helyzetekben, kedves Halak, de legalábbis, mindenképpen csak annyira folyjék bele egy ilyen szituációba, amennyire a helyzet okvetlenül megköveteli, különben inkább maradjon ki belõle!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ezen a hétvégén fontos lenne, hogy minél többet legyél friss levegőn, és igyál elég folyadékot! Főzz valami finom teát magadnak: hársfa- vagy citromfű-, esetleg kakukkfűteát. Van még egy feladatod: ha még nem készítetted el az éves tervedet, akkor tedd meg ezen a hétvégén! Írj össze mindent, amire vágysz! Ne válogass és ne szortírozz! Hittel és bizalommal kérj!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: