Nostradamus a 16. században élt híres francia csillagász, gyógyító és látnok volt. Nagy ismeretségre tett szert az emberiség történelmével kapcsolatban tett jóslatai alapján, amelyeket verses formában tett közzé a nyilvánosság számára.

Sok predikciója nyert bizonyosságot, amelyet még halála után is messzemenőkre előre leírt. Többek között ilyen volt szeptember 11-e, a gazdasági válság, az olajválság és a globális felmelegedés is.

Meghatározó eseményeken túl a csillagjegyeknek is rendszeresen jósolt. A következő 4 csillagjegy erre számíthat a 2020-as év hátralévő részében..

3 csillagjegy, akik belehalnak a féltékenységbe - Te is ide tartozol?

Oroszlán

Az elmúlt időszakban sok fáradságos küzdelmet kellett megvívnod, de ennek búcsút inthetsz, mivel egy nagyon sikeres és eredményes időszaknak nézel elébe. A szerencse a te pártodra fog állni és bármilyen ötlet pattan ki a fejedből, ahhoz meglesz a szükséges lelki erőd és támogatásod is. Bármi sikerülhet, amibe belefogsz.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma szembesülhet néhány olyan igazsággal, melyek, bár örül, hogy felszínre kerültek, mégis fájdalmat okozhatnak önnek. Ne kövesse el a hibát, hogy hibáztatással, vagy arroganciával jutalmazza a kivételes õszinteséget, hiszen ez nem a vég, hanem éppen ellenkezõleg. Egy tiszta lap, egy új kezdet hírnöke lehet!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

Jellemző rád, hogy könnyen lángra lobbansz és dühbe gurulsz. Ideje, hogy lejjebb vedd a lángodat és megpróbálj pozitív irányban változni lelkileg. A befelé fordulás és önmagad vizsgálata mások helyett jót fog tenni neked. Ha sikerül a belső növekedéshez vezető útra lépned, akkor mind a munkában, mind a szerelemben csodálatos dolgok várnak rád.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Amennyiben azt szeretné, hogy értsék is, amit mond, kedves Skorpió, most nagyobb sikerrel járhat, ha kollégái helyett, inkább egy régi jóbarátját, vagy szerettét kéri meg, hogy hallgassa végig elképzeléseit, mert most mások azt egyszerûen képtelenek lehetnek megérteni. Az ön számára fontos személy nem csak, hogy érteni, de értékelni is fogja, amin épp dolgozik, s a pozitív megerõsítés mellett, talán még hozzá is tud járulni terve sikerességéhez, egy-két gondolatindító hozzászólásával, ami végkép megkoronázhatja a napot!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: