Oroszlán

Szingli: Extra pesszimista vagy mostanában, ez pedig nagyon nem segít azon, hogy bepasizz! Eddig mindig brutál magabiztos voltál, ha egy kis flörtről volt szó, rá kéne jönnöd, most mi húz le ennyire!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Új emberekkel ismerkedhet meg ma, kedves Oroszlán. Ez az új ismeretség nem csak kellemes idõtöltést, hanem akár életének megváltozását, új érdeklõdési területet, esetleg új munkát is hozhat az életébe, ha elég nyitott a változásra. Ne rettentse el az ismeretlen terület, hiszen elméje rendkívül nyitott, s hamar képes lesz alkalmazkodni egy szokatlan környezethez.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: Már egy ideje nem éreztetted a barátoddal, mennyire fontos számodra, és kezdi elhanyagolva érezni magát. Próbálj meg mindent megtenni a következő napokban, hogy helyreálljon köztetek a viszony.

Szűz

Szingli: Sikerül már az első randik egyikén összefeszülnöd a sráccal. Hű, ha ennyire könnyen fel tud idegesíteni, az jelent valamit, nem?

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Ha az embert túl sok olyas valami nyomasztja, amit már régóta nem tud megoldani, akkor csak egyet tehet: nem is akarja megoldani a dolgokat, inkább elfogadja, s egyúttal már örökre el is engedi õket. Tépelõdés és logikázás helyett inkább ürítse ki gondolatait ma, kedves Szûz, s csaljon mosolyt önmaga és mások arcára, hisz túl rövid az élet a szomorkodáshoz!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: Folyton csak a hibákra, hiányosságokra koncentrálsz, oké, hogy csak azért, mert a legjobbra törekszel, de a szerelmed úgy érezheti, hogy nem elég jó neked. Ez azért elég fruszráló lehet neki, nem?

Mérleg

Szingli: A szerelmi életed nem épp olyan, mint amire vágysz, de azért nem is olyan siralmas a helyzet, igaz? A jó hír pedig az, hogy ezen a hétvégén elindul valami, ami lassú, de tartós változást hoz.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Egy új ember léphet be az életébe, kedves Mérleg, aki vagy munkájában lesz közel önhöz, esetleg vagy otthonában, albérlõként, mindenesetre meg kell barátkoznia a gondolattal, hogy bizonyos fokon, de egy ideig többet lesz együtt ezzel a személlyel, mint amennyit olykor szeretne. Egyetlen elõnye a dolognak az lehet, hogy úgy tûnik, ön dönthet, hogy ki is lesz az illetõ.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: Hiába zártok le egy vitát, újra és újra előjön ugyanaz a probléma. Valószínűleg, mert nem bocsátottatok meg egymásnak és nem is tisztáztatok minden apróságot. Fussatok neki még egyszer, de sokkal alaposabban!

Ez a 4 csillagjegy nem ismer tréfát a szerelemben

Skorpió

Szingli: Ez a hétvége nem a pasizásról fog szólni, nem is találod meg a Nagy Ő-t, mégis emlékezetes lesz mindkét nap. Készülj, mert rengeteg kaland vár rád!

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Ma meglehetõsen furcsa érzések, érzelmek keríthetik hatalmába gondolatait, melyeket már szinte maga sem ért. A legjobb ezért talán az lenne, ha ma megpróbálna nem megérzéseibõl, érzelmeibõl kiindulni, nehogy rossz döntéseket hozzon, s késõbb esetleg csalatkozzon. Amúgy sem ígérkezik a mai szerencsés napnak a döntések tekintetében, úgyhogy inkább ne is foglalkozzon érdemben egy fontos kérdéssel sem. Inkább menjen strandolni, lazítani egy kicsit, vagy egyszerûen ki se dugja az orrát az ágyból, otthonából, ez lehet most a legjobb, amit tehet!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: Ezúttal nem neked volt igazad, és ezt te is pontosan tudod. Ne húzd tovább ezt a vitát, kérj mielőbb bocsánatot és lépjetek túl rajta.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: