Kos

Szingli: Az a srác, aki legutóbb elhívott randizni, eltűnt, de ne mondj le róla! Csak közbejött neki valami fontos dolog, és kárpótol majd a várakozásért!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-30)

Ma a Kos hihetetlen energiákat aktivál, s óriási lelkesedéssel veti bele magát a napba. Elsõre abszolút jó ötletnek tûnik, hogy egymaga mindent megcsinál majd, ahogy tervezte, de könnyen lehet, hogy jobban teszi, ha néhány tennivalót lepasszol másoknak, s ön inkább a fontosabb kérdésekre koncentrálja erejét, minden csip-csup dolog helyett, hiszen ön úgyis a nagy helyzetek és problémák megoldásában jeleskedik igazán. Ma nagy szüksége lehet környezetének arra, hogy kitûnõ meggyõzõképességét megcsillogtassa, egy pénzügyileg fontos kérdésben. Ha nem ön intézi, nem biztos, hogy a vártan alakul a kimenetel, így ezt viszont semmiképp se engedje ki a kezébõl!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: Minden feszkót a pasidon próbálsz levezetni, persze nem direkt, de így is nagyon rosszul esik neki. Másképp kéne kieresztened a fáradt gőzt!

Bika

Szingli: A közelmúltban egy meetingen vagy előadáson volt egy pasi, aki kiszemelt magának, és most melón kívül is találkozhattok egymással, micsoda “véletlen”!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-30)

A Bikának ma ajánlatos minden merészségét és bátorságát latba vetnie a haladásért, mert sok minden múlhat ezen. Mivel azonban eme jegy képviselõire nem jellemzõ az efféle törtetõ magatartás, ez igen megerõltetõ lehet, ám mégis szükséges. A mai nap folyamán ráadásul meglehetõsen hullámzó érzelmi állapottal számolhat, ami egy eddig járatlan és meglepõ útra terelheti. Ha ilyen helyzetbe kerülne, ne ijedjen meg ettõl, hiszen sajnos néha az ember hirtelen kényszerül egy-egy döntés meghozatalára, s ez által hamar olyan szituációba találhatja magát, ami teljesen váratlanul éri, de mindez, amellett, hogy természetes, még néha elkerülhetetlen is!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: Rohan az idő, és te egyre jobban pánikolsz az ajándékok miatt? Még rengeteg időd van, biztosan megérkezik az ihlet, addig pedig dekoráljátok ki a lakásotokat, hogy ráhangolódj az ünnepre.

Ikrek

Szingli: Egy totálisan extrém helyen találkozhatsz egy nagyon dögös sráccal! Mindig legyél résen, lehet, hogy a drogériában, maszkban jön veled szemben az Igazi…

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-30)

Ma álmok és víziók, mint tudattalan képek törhetnek a felszínre önben, s nehéz lehet értelmeznie, mi is történik. Ezek forrása ráadásul nem egyszer régi traumák, vagy rossz élmények lehetnek, melyeket, bár túlélt, mégsem sikerült sokáig teljesen feldolgoznia. Ne keseregjen, inkább ma nézzen szemben a démonjaival, esetleg fóbiáival és tegyen egy nagy lépést azok legyûrésében. Ha most bátran viselkedik, a nap végére igencsak megkönnyebbülhet. Szabaduljon hát meg a nyomasztó gondolatoktól és terhektõl!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: Mivel nagy év végi hajtásban vagy, nagyon elhanyagoltad a kapcsolatodat is és az otthonotokat is, úgyhogy a hétvégét használd ki, hogy rendet tegyél mindkét területen.

 5 csillagjegy, aki összejöhet az exével az ünnepek alatt

Rák

Szingli: Adj magadnak időt! Akkor is, ha két fiú között őrlődsz, vagy ha próbálod végleg elfelejteni az expasidat. Ez a tisztázás ideje, nem szabad kapkodnod.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-30)

A mai nap folyamán valaki, akár tudtán kívül is, igencsak beletaposhat a lelkébe, ami elsõ pillanatban nagyon elszomoríthatja. Ne hagyja azonban, hogy tartósan eluralkodjon önön ez az érzés! Ne feledje, mindig van a dolgoknak a felszín alatt egy mélyebb értelme is, s nagy ostobaság lenne, ha ezt nem ismerné fel eme adott szituációban. Ha sikerül felfednie e karmaikus jellegét a történteknek, akkor már mindjárt másként is fogja értelmezni és látni a dolgot, s rájön, hogy igazából nem is önt, s az ön számára fontos dolgokat kívánták célba venni az elhangzottakkal.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: Ha te már összeköltöznél, vagy legalább át szeretnéd vinni pár cuccod a szerelmedhez, akkor tedd szóvá! Értékeli majd a határozottságodat, őszinteségedet, de nem biztos, hogy rögtön azt mondja, amit szeretnél.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: