Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ellentmondásos folyamatok zajlanak benned: egyik részed begubózna otthon, és összebújna kettecskén, másik részed utazna. A szerelmed vágyai biztosan elmozdítanak valamelyik irányba. Azonban jól tennéd, ha megosztanád vele a benned zajló kettősség érzését…

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

Ma nem ért a szokottnál jóval óvatosabbnak lennie, kedves Nyilas, ugyanis könnyen baleset érheti önt, esetleg tönkre mehet valamije, ha nem vigyáz. Mindezt elkerülendõ, mindig nézzen körül alaposan, s ha esetleg olyan sportot, vagy tevékenységet is szokott végezni, ami igencsak mozgalmas, ma inkább hagyja ki, ha lehet, biztos, ami biztos.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Bosszankodhatsz. De minek. A hosszú hétvége programjai erősen függenek az anyagi helyzetedtől. Ha nem teheted meg, hogy egy all inclusive szállodába fizesd be magatokat, akkor csináljatok otthon luxuskörülményeket! A bolygók kreatívvá tesznek. Például pezsgőspohárból igyátok a szörpöt!

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

Eme mesés nap, különösen kedvez a kompromisszumok, szövetségek kieszközölésének, megkötésének, így rendkívül alkalmas a békülésre, vagy az utóbb idõ, kisebb-nagyobb konfliktusainak rendezéséhez, használja hát ki erre, kedves Bak! A harag és a dolgok húzása úgyis túl sok energiát von el az embertõl, ráadásul legtöbbször, teljesen feleslegesen...

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vasárnapi Horoszkóp - Ne legyen a képzeletének rabja....

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

Rázós fényszögek miatt péntek este és szombat reggel sértődékennyé válhatsz. Ha ezt megússzátok vita nélkül, akkor sima ügy lesz a hosszú hétvége. Kalkuláljátok be, hogy mindenki számtalan dolgot szeretne. A hosszú hétvége mindössze 3 nap. Ezzel kell okosan gazdálkodnotok.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

A mai nap, szakmai, vagy más egyéb területen szerzett tudásának bõvítésére, vagy éppen, gyakorlati alkalmazására igencsak alkalmasnak ígérkezik, rendkívüli produktivitást jósolva ezen a téren, így érdemes mindent bevetnie azért, hogy kellõképpen ki is használja elméje kiemelkedõ fogékonyságát, aktivitását!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Akkor lesz fenomenális ez a hosszú hétvégétek, ha jut idő lustálkodásra és aktivitásra egyaránt. Benned erősebb lesz a vágy az előbbire. Vagy az utóbbira? Döntsd el! És mindenképpen egyezzetek meg! Utána „sorszámot húzhat” a család, a kert és a takarítás…

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

A mai nap nagy eséllyel vehet részt egy eseményen, összejövetelen, amire talán már régóta, de legalábbis az utóbbi napokban, biztosan várt. Szánjon elég idõt arra, hogy kényelmesen elkészülõdhessen a nagy találkozásra, s kényeztesse közben magát, kiélvezve az édes várakozás minden egyes pillanatát!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: