Ezen a hétvégén nagyon sérülékeny és törékeny a harmónia. A szerelmi horoszkóp szerint valójában csak apróságon múlik, hogy igazán boldog, vagy pedig veszekedős napok várnak rátok...

A második szeptemberi hétvégén törékeny az érzelmi harmónia. Te is, a párod is érzékenyebbek lehettek bizonyos dolgokra, s most különösen fontos, hogy megtaláljátok a közös hangot, s minden programban, döntésben azonos legyen az álláspontotok. A kompromisszum a béke, a boldogság és a szerelem érdekében kikerülhetetlen. Legyél figyelmes a pároddal!

Keddi Horoszkóp 2022-12-27

A sajátod mellett mindenképpen olvasd el a párodnak szóló üzenetet is, hiszen ebből tudhatod, hogy ő mire vágyik most a leginkább, és hogyan érzi magát. A hétvégi szerelmi horoszkópból megtudhatod a legfontosabb javaslatokat…

Kos

A párod egész hétvégén azzal nyaggat, hogy mondd meg, mit tervezel. Lehet, hogy már kitaláltad, de a bolygók szerint folyton „újratervezel”. Ebből a folyamatos változtatásból pedig vita pattanhat ki. Könnyen kivédheted a feszkót, ha visszakérdezel, ő mit szeretne, mire vágyik most a leginkább.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-17)

Ma ne igazán fogjon bele új dolgokba, kedves Kos, inkább maradjon azokon a területeken, amelyeken már otthonosan mozog, ugyanis ezeken várható most nagyobb fellendülés. Az estét mindenképpen töltse azokkal, akiket szeret. Csináljanak valami közös programot, beszélgessenek, egyenek, igyanak és érezzék nagyon jól magukat!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika

A világban sok tragédia van, sok katasztrófa zajlik távol és közel. Legalább köztetek ne legyen semmi zűr! Erre kitűnő esélyetek lesz ezen a hétvégén, ha képesek vagytok higgadtan beszélgetni egymással. Egyikőtöknek sem szabad felemelnie a hangját. Ez a hétvégétek sikerének kulcsa…

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-17)

Minél inkább törekedjen ma a biztonságra, kedves Bika, mert nagyobb lehet a rizikója most a kisebb baleseteknek. Ne vállalkozzon meredek, hajmeresztõ mutatványokra, maradjon csak azon mozgásformáknál, amelyekben biztos, s fõzéskor is rendkívül körültekintõen járjon el. Ha megússza estig a napot, ekkor már kevésbé érheti baj, de azért biztos, ami biztos...

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

Ez hétvége számodra a pénz számolgatásáról szól, ami a kedvesedet igencsak idegesítheti. Ő úgy gondolja, hogy nincs akkora vész, mint ahogy te érzed. Téged az ingerelhet, hogy ő képes legyinteni arra, ami téged aggaszt. Ne engedjétek, hogy közétek álljon a pénz!

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-17)

Meglehet, kedves Ikrek, hogy ma kissé nehezen koncentrál az aktuális teendõire, talán figyelme elkalandozik, máshol járnak gondolatai. Próbálja meg kiküszöbölni ezt a nem túl szerencsés idõpontban önre törõ figyelemhiányos állapotot, ugyanis könnyen lehet, hogy ma egy igen fontos fordulat állhat be a karrierjében!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2022-08-13

Rák

„Borsószem királykisasszony” leszel ezen a hétvégén. Mindenre irtó érzékenyen reagálsz. Úgy érzed, a szerelmed folyton kritizál téged, és nem szeret eléggé. Ebből bármikor perpatvar robbanhat ki. Kérd meg, hogy legyen veled minden korábbinál elnézőbb!

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-17)

Legyen ma nagyon körültekintõ abba, kedves rák, hogy kinek, mit hisz el, ugyanis megpróbálhatják megvezetni, talán nem is kevesen. Ne bízzon senkiben, csakis a saját ítéletében, különösen, ha munkáról, vagy érzelmekrõl van, szó, hiszen ez a két legfontosabb terület, ahol a legnagyobb hatással lehet az ember életére akár már egyetlen rossz döntés is. Kerülje el a bajt és tartson ki meggyõzõdései mellett, mondjon bárki, bármit is önnek!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: