Vízöntő

Szingli: Egyfolytában a régi pasid jár a fejedben, úgy érzed, megérné újrakezdeni. Gondold át alaposan, mert a mondás is úgy tartja, hogy felmelegítve csak a káposzta jó.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Bármennyire is úgy tûnjön ma, hogy sietnie kellene, mégse sürgessen semmit, kedves Vízöntõ, hanem várja i türelmesen, hogy a dolgok, szinte maguktól alakuljanak, Ez azért is jó, mert, ha így tesz, alkalma lehet majd megfigyelni olyan mechanizmusokat, melyek ismerete késõbb még elõnyt jelenthet!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: Hevesen indulhat a hétvége, ami leginkább a te morcos hangulatodnak köszönhető, amit még csak meg sem tudsz indokolni. Ne hagyd, hogy a rossz kedved a másikon csapódjon le.

Halak

Szingli: A játszmázást egyetlen pasi sem szereti, úgyhogy hagyd másra a színjátékot és add önmagad. Ennél többet nem tehetsz a siker érdekében.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Ma mindenképpen legyen nagyon körültekintõ a kényes helyzetekben, kedves Halak, de legalábbis, mindenképpen csak annyira folyjék bele egy ilyen szituációba, amennyire a helyzet okvetlenül megköveteli, különben inkább maradjon ki belõle!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: Talán nem volt zökkenőmentes a hét egyikőtöknek sem, ezért érdemes olyan programot találni, ahol mindketten kikapcsolódhattok és feltöltődhettek. Így a viták is elkerülhetőek.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: