Oroszlán

Szingli: Szerelmi háromszögbe csöppenhetsz akaratodon kívül, ám az ösztönöd azt súgja, hogy ezt a pasit neked szánta a sors. Ha tényleg ennyire tetszik, küzdj érte!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Új emberekkel ismerkedhet meg ma, kedves Oroszlán. Ez az új ismeretség nem csak kellemes idõtöltést, hanem akár életének megváltozását, új érdeklõdési területet, esetleg új munkát is hozhat az életébe, ha elég nyitott a változásra. Ne rettentse el az ismeretlen terület, hiszen elméje rendkívül nyitott, s hamar képes lesz alkalmazkodni egy szokatlan környezethez.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: Ha valamire kíváncsi vagy kérdezd meg, ahelyett, hogy önálló nyomozásba kezdenél. A tévesen leszűrt infók nagy károkat okozhatnak, ezért fontos, hogy nyíltan rákérdezz arra, amit tudni szeretnél.

Pénteki Horoszkóp 2023-02-24

Szűz

Szingli: Olyan pletyka juthat a füledbe az exedről, ami felkavar és egyre csak azon kattogsz, jó ötlet volt-e szakítani vele. Nyugi, a megérzésed akkor nem csalt, úgyhogy tedd túl magad rajta.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Ha az embert túl sok olyas valami nyomasztja, amit már régóta nem tud megoldani, akkor csak egyet tehet: nem is akarja megoldani a dolgokat, inkább elfogadja, s egyúttal már örökre el is engedi õket. Tépelõdés és logikázás helyett inkább ürítse ki gondolatait ma, kedves Szûz, s csaljon mosolyt önmaga és mások arcára, hisz túl rövid az élet a szomorkodáshoz!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: Jó dolog a nosztalgia, ha a pozitív dolgokat tudjátok feleleveníteni. Ha az egész csak arról szól, hogy előszedjetek néhány csontvázat a szekrényből, annak szörnyű vége lehet.

Mérleg

Szingli: Első pillantásra belezúgsz egy srácba. A jó hír, hogy te is tetszel neki, a rossz, hogy alig pár percre kerültök csak egy társaságba. Próbáld meg közös ismerősökön keresztül megkeresni.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Egy új ember léphet be az életébe, kedves Mérleg, aki vagy munkájában lesz közel önhöz, esetleg vagy otthonában, albérlõként, mindenesetre meg kell barátkoznia a gondolattal, hogy bizonyos fokon, de egy ideig többet lesz együtt ezzel a személlyel, mint amennyit olykor szeretne. Egyetlen elõnye a dolognak az lehet, hogy úgy tûnik, ön dönthet, hogy ki is lesz az illetõ.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: A párod problémája a te hétvégére is hatással van, hiszen másról sem tud beszélni, csak erről. Ahelyett, hogy felkapnád a vizet, inkább próbálj meg tanácsot adni neki, hogy érezze, támogatod őt.

Keddi Horoszkóp 2023-12-26

Skorpió

Szingli: Hiányzol a barátaidnak és a családodnak is, úgyhogy a hétvége erejéig hanyagold a randizást és próbáld őket kárpótolni a kihagyott időért.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Ma meglehetõsen furcsa érzések, érzelmek keríthetik hatalmába gondolatait, melyeket már szinte maga sem ért. A legjobb ezért talán az lenne, ha ma megpróbálna nem megérzéseibõl, érzelmeibõl kiindulni, nehogy rossz döntéseket hozzon, s késõbb esetleg csalatkozzon. Amúgy sem ígérkezik a mai szerencsés napnak a döntések tekintetében, úgyhogy inkább ne is foglalkozzon érdemben egy fontos kérdéssel sem. Inkább menjen strandolni, lazítani egy kicsit, vagy egyszerûen ki se dugja az orrát az ágyból, otthonából, ez lehet most a legjobb, amit tehet!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: A pasid nagyon jól tolerálja, hogy vérbeli karrierista vagy, de ugye tudod, hogy ezért óriási köszönet jár neki? Lepd meg a hétvégén valami spontán programmal, vagy egy fincsi vacsival, értékelni fogja.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: