Kos

Szingli: A barátnőd a hátad mögött szervez neked egy randit. Ne akadj ki rá, csak jót akar, ráadásul, mivel úgy ismer, mint a tenyerét, akár még jól is elsülhet a dolog.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma hajlamos lehet, minden szinten, csapatban gondolkodni. Jó kedve szinte kívánja, hogy szervezzen valamilyen közösségi programot, vagy megmérettetést, amin mindenki biztosan, nagyon jól érezhetné magát. Valósítsa meg ötletét, kedves Kos!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: Mintha most minden összejönne a hétvégén. Nem elég a barátnőd szerelmi csalódása, a pasid is úgy érzi, hogy nem töltesz vele elég időt. Használjátok ki a jó időt és kiránduljatok egy nagyot, hogy érezze a törődést.

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-05-20 - Ma rendkívül érzékeny lehet szerelme rezgéseire, ami egyrészrõl...

Bika

Szingli: A barátnőd unszolására úgy döntesz, adsz egy második esélyt egy fiúnak. Bár úgy mész el a randira, mintha a fogadat húznák, még akár jól is elsülhet, szóval ne írd le egyből a dolgot.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Meglehet, hogy ma jócskán megcsúszik az idõvel, ami azt eredményezheti, hogy sehogy sem sikerülhet befejezni, amit eltervezett, legalább is, segítség nélkül biztos nem. Kérje egy olyas valaki támogatását, akivel amúgy is jól szokta érezni magát és kösse össze a kellemest a hasznossal.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: Olyan titok derülhet ki a párodról, ami csak még inkább megerősíti a kapcsolatotokat, így a hétvége a romantika jegyében fog telni. Úgy érezheted magad, mint amikor összejöttetek.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: