Skorpió

Szingli: Egy szerelmi háromszög miatt a padlóra kerülhetsz, de engedd, hogy egy ilyen dolog eltérítsen az eredeti szándékodtól. Ha a pasi tetszik, ne hagyd magad ilyen könnyen lerázni!

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Nagyon elmélyülhet ma valamiben, kedves Skorpió, ami titokzatos, vagy, tán csak kevesen értenek hozzá, s meglehet, a róla fellelhetõ információforrások is erõsen hiányosak. Kezdje el feltárni a rejtélyt, hisz ez pontosan önnek való feladat, s, ha rájött a titok nyitjára, ossza meg nagylelkûen másokkal is!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: Félreértés áldozata lehetsz, ami nem könnyíti meg a helyzetedet a barátoddal. Ha fontos neked ez a kapcsolat, akkor mindenképp tisztázd a helyzetet, akkor is, ha ezzel mást hozol kényelmetlen szituba.

Csütörtöki Horoszkóp 2021-03-25

Nyilas

Szingli: Nem úgy alakul egy találkozód, ahogyan arra számítottál, és úgy érzed, az egész ismerkedés halálra van ítélve. Hívd el a barátnőidet egy közös iszogatásra, hogy felrázzanak ebből az állapotból.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Minden csak hozzáállás kérdése, ahogy azt mondani szokás, kedves Nyilas! Ma feltétlenül alkalmazza ezt a szabályt univerzálisan, s mindenhez viszonyuljon úgy, hogy az tükrözze az ön által elvárt eredményt. Ha sikerül ezt megvalósítania, az így kialakult, természetes precedencia sorrend sokat adhat hozzá a majdani sikeréhez!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: A barátod úgy érezheti, hogy megfojtod a szereteteddel. Ne sértődj meg, ha szóvá teszi, bármennyire is rosszul esik, inkább próbáld úgy intézni a hétvégét, hogy külön-külön is legyen programotok.

Bak

Szingli: Úgy érzed, hogy a hétvégén nincs erőd kimozdulni sem. Ha így döntesz, akkor legalább otthon próbáld meg hasznosan tölteni az idődet, hogy az újabb munkahét előtt fel tudj töltődni.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

A mai nap, igyekezzen mielõbb maga mögött tudni a kötelezõket, s kiszabadulni egy kicsit a természetbe, vagy éppen, bezárkózni otthonába, s elmélyülni egy jó könyvbe, filmbe, vagy éppen, kedvese ölelõ karjaiban. Ne feledje, kedves Bak, a minõségi pihenés legalább annyira kulcseleme a sikernek, mint az áldozatos munka!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: Újabb mérföldkőhöz érkezik el a kapcsolatotok, de csak a külvilágnak mutatod, hogy örülsz, valójában rettegéssel tölt el a dolog. Ne izgulj, ez csak a kezdeti sokk, később te is érezni fogod.

Napi Kamrahoroszkóp június 23. - A szerencse ma belép az életedbe!

Vízöntő

Szingli: Szuper, hogy van egy zsánered, de nem kellene élből elutasítani azt, aki esetleg érdeklődik irántad, de nem felel meg a kritériumaidnak. Kellemesen csalódhatsz benne.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Bármennyire is úgy tûnjön ma, hogy sietnie kellene, mégse sürgessen semmit, kedves Vízöntõ, hanem várja i türelmesen, hogy a dolgok, szinte maguktól alakuljanak, Ez azért is jó, mert, ha így tesz, alkalma lehet majd megfigyelni olyan mechanizmusokat, melyek ismerete késõbb még elõnyt jelenthet!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: A pasid és a családja között nézeteltérés alakulhat ki, még az sincs kizárva, hogy miattad. Ne engedd, hogy téged is belevonjanak a csatározásba, mert abból még nagyobb baj lehet.

Halak

Szingli: Vidám természetednek köszönhetően valaki úgy érzi, mindenképp meg akar ismerni. A randira valószínűleg a legszokatlanabb körülmények között kerül sor, de így is nagyon jól fogod magad érezni.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Ma mindenképpen legyen nagyon körültekintõ a kényes helyzetekben, kedves Halak, de legalábbis, mindenképpen csak annyira folyjék bele egy ilyen szituációba, amennyire a helyzet okvetlenül megköveteli, különben inkább maradjon ki belõle!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: A hét közben kialakult vita a hétvégén robbanhat be igazán. Állj bele a dologba, mert csak így van lehetőséged lezárni az egészet és végre nyugiban kiélvezni a hétvége pillanatait.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: