Kos

Szingli: Utálod, ha beleszólnak a szerelmi életedbe, akkor neked sem kéne ezt tenned másokkal, igaz? Oké, hogy segíteni szeretnél a barátnődnek, de ha nem kérte, inkább vonulj vissza.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

A mai nap igen furcsa lehet, kedves Kos. Valahogy mindenki egy kicsit másnak tûnik, mint amilyennek megszokta eddig. Mintha mindenki máshogy viselkedne ma.Ez az érdekes érzés abból adódhat, hogy valami gyökeresen megváltozott gondolkodásában és most látja csak igazán azt, hogy milyen valójában környezete.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: Kialakulhat néhány vita köztetek, mindketten feszültek vagytok és már az apróságokat is magatokra veszitek. Jót tenne nektek, ha kis időt külön töltenétek, hogy lenyugodjatok és feltöltődjetek.

Csillagjegyed elárulja, hogyan mutatod ki a szereteted

Bika

Szingli: Miért foglalkozol azzal, hogy a barátaid vagy a családod mit gondolnak az új randilovagodról? Ne engedd, hogy beleszóljanak a szerelmi életedbe, főleg ha neked bejön a srác és jól érzed magadat vele!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Kedves Bika, ma végre lehet, hogy kipihenheti magát. Egy kisebb baleset következtében elõfordulhat, hogy néhány napig ágyhoz lesz kötve és nyugalomra lesz szüksége, amit kiválóan felhasználhat arra, hogy végre tudjon egy kicsit relaxálni. A lábadozás után azonban olyan kipihent lesz majd, hogy az is elõfordulhat, hogy sokan el sem hiszik, hogy betegeskedett.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: Bármit is szeretnél megbeszélni, tisztázni a barátoddal, a szokásosnál is legyél kedvesebb és tapintatosabb. Most különösen érzékeny, és már egy apró megjegyzés is teljesen kiakaszthatja.

Ikrek

Szingli: Oké, mostanában nem sikerültek túl jól a randijaid, de ez nem jelenti azt, hogy a mostani is rossz lesz. Adj egy esélyt ennek a srácnak, meg fogsz lepődni, mennyire összeilletek!

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Mostanában egy kicsit jobban érdeklõdik az önt körülvevõ ingerek, reakciók iránt, amik önre is kihatással vannak. Elgondolkodhat azon, hogy értékrendje valóban helyes-e és valóban jó irányba haladnak-e dolgai. Az összegzés után valószínûleg nyugodtabban és boldogabban fogja venni az elkövetkezendõ idõszakot.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: Ha megbeszéltétek, hogy spóroltok, mindkettőtöknek be kell tartania! Az nem fair, hogy ő lemond az extra kiadásairól, te viszont sorra rendeled az új cuccokat a kedvenc webshopjaidból…

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2022-06-08

Rák

Szingli: Pontosan tudod, hogy mit, vagyis kit akarsz, már csak el kéne érned a célodat… Dobd be magadat, mert a srác nem fogja tudni, hogy bejön neked, ha nem adsz jeleket!

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Kedves Rák, ma a legváratlanabb élethelyzetben siethet segítségére valaki, akitõl igencsak nem várná. Ez valószínûleg azt fogja eredményezni, hogy ezután jobban megbízik az illetõben, mint eddig tenne, de vigyázzon, legyen óvatos, mert gyorsan jött bizalmát hamar kihasználhatja az, aki eléggé szemfüles.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: Mindketten kezdtek totál belekattanni az otthonülésbe. De ki mondta, hogy unatkoznotok kéne, csak mert minden zárva van? Például rengeteg izgalmas (és sz.xi) játékot kipróbálhattok…

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: