Oroszlán

Szingli: Megint rengeteget gondolsz egy régi pasidra, akivel ráadásul nem is volt komoly kapcsolatot, de a hatása nagy volt és tartós… mert ugye még mindig tetszik, igaz?

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

Fontos lenne, kedves Oroszlán, hogy a mai napon, minél több idõt szenteljen a saját maga dolgainak rendezésére, elvégzésére. Tegye félre egy kicsit az önzetlen, s nagylelkû énjét és koncentráljon csakis arra, ami önnek igazán fontos, legyen szó családról, vagy éppen egy fontos munkáról egyaránt!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: Nem szabad belelovalnod magadat egy-egy konfliktusban, mert ettől állandóan rosszabbnak látod a viszonyotokat, mint amilyen. Jó páros vagytok, és ha lenyugszol, ezt látni is fogod.

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2022-10-27

Szűz

Szingli: Ne húzd sokáig a srác agyát, ha igazából neked is bejön, mert egy idő után be fog sokallni! Egy kis játék, időhúzás belefér, de ha túlzásba viszed, pont az ellenkezőjét fogod elérni, mint szeretnéd…

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

Lényeges, kedves Szûz, hogy ma semmiképpen se költekezze túl magát, csak mert kilátásba került némi plusz, vagy éppen, mert most kapott kézhez egy számolhatóbb összeget. Annál is inkább fontos lehet ez most, mivel anyagi rételemben úgy tûnik, rövidesen egy nagyobb, váratlan kiadás kerülhet képbe. Legyen hát bölcs és elõrelátó!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: Hiába vagy kapcsolatban, mostanában nagyon egyedül érezted magadat. Erről mindenképpen beszélnetek kéne a barátoddal, szerencsére most hétvégén bőven lesz lehetőségetek a mély beszélgetésekre.

Mérleg

Szingli: Egyre türelmetlenebb vagy, folyton csak azon agyalsz, hogy közeleg a Valentin-nap és te szingli vagy. Ne aggódj, addig még van időd, de ha mégsem találsz senkit, akkor sem dől össze a világ…

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

Megeshet, hogy a környezetében élõk ma egy kissé tapintatlanok, érzéketlenek önnel és a világ dolgaival szemben, s ez meglehetõsen bosszanthatja öt, jogosan, kedves Mérleg, azonban mégse ítélkezzen túl szigorúan felettük, hiszen, valljuk be, önnek is van néha rossz napja, amikor bizony hasonlóan kellemetlen társaság tud lenni, de ez természetes. Ha úgy érzi, már ne bírja, becsmérlés helyett, inkább vonuljon el.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: Minden porcikáddal azon vagy, hogy szuper hétvégétek legyen, viszont ettől a nagyon-akarom-hozzáállástól lehet, hogy nem sikerül olyan jól és csalódás ér. Engedj meg magatoknak egy kis rugalmasságot!

Napi Karmahoroszkóp június 11. – Az anyagiak miatt bajba kerülhetsz ma!

Skorpió

Szingli: Nem alakult túl jól a heted a melóban, és legszívesebben csak elfelejtenéd az egészet. A jó hír az, hogy akad majd egy srác, aki segít ebben neked.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

A mai nap tökéletes lehet arra, kedves Skorpió, hogy végre kellõ mértékben utolérje magát anélkül, hogy bárki is érdemben megzavarná tevékenységeiben, s ez nyugalommal és elégedettséggel töltheti el a nap végére. Ha már ilyen kellemesen alakultak a dolgok, este alkalmasint üljön össze kicsit azokkal, akikkel igazán jól szokta érezni magát, s tegyék most is azt, ami midig...

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: Pénteken még a munka lesz a középpontban mindkettőtöknél, de holnaptól mindenképp legyetek kettesben, beszéljétek át a hetet, pótoljátok be, amire hét közben nem volt idő.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: