Nyilas 

Szingli: Észreveszed, hogy az exed valaki mással van, ami eléggé mélyen megérint annak ellenére is, hogy azt gondoltad, már túl vagy rajta. Nehogy otthon keseregj, szervezz programokat és felejtsd el őt örökre! 

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Minden csak hozzáállás kérdése, ahogy azt mondani szokás, kedves Nyilas! Ma feltétlenül alkalmazza ezt a szabályt univerzálisan, s mindenhez viszonyuljon úgy, hogy az tükrözze az ön által elvárt eredményt. Ha sikerül ezt megvalósítania, az így kialakult, természetes precedencia sorrend sokat adhat hozzá a majdani sikeréhez!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: Abból adódik a konfliktusotok, hogy az egyikőtök sokkal több kötődésre és figyelemre vágyik, mint a másik, és ezzel egymás idegeire mentek. Jobb, ha ezt most tisztázzátok, mert később nagyobb gond lehet belőle. 

Csillagjegyed megmutatja milyen titkos tehetséged van!

Bak 

Szingli: Nagyon sűrű volt a hét, úgyhogy a hétvégét mindenképp próbáld olyan dolgokkal tölteni, amik feltöltenek. Menj, sétálj egyet, olvass, fuss vagy süss sütit, a lényeg, hogy kikapcsolódj! 

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

A mai nap, igyekezzen mielõbb maga mögött tudni a kötelezõket, s kiszabadulni egy kicsit a természetbe, vagy éppen, bezárkózni otthonába, s elmélyülni egy jó könyvbe, filmbe, vagy éppen, kedvese ölelõ karjaiban. Ne feledje, kedves Bak, a minõségi pihenés legalább annyira kulcseleme a sikernek, mint az áldozatos munka!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: Az utóbbi időben nem egymással, inkább egymás mellett éltetek, de még nincs késő ahhoz, hogy megmentsétek a kapcsolatot. Tedd meg a hétvégén az első lépést és legyél őszinte a párodhoz! 

Vízöntő 

Szingli: A pasik imádják, ha egy nő kezdeményez, szóval vegyél egy nagy levegőt, és hívd el a kollégádat, aki régóta tetszik! Hidd el, nem fog nemet mondani, eddig csak azért nem lépett ő, mert félt a visszautasítástól. 

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Bármennyire is úgy tûnjön ma, hogy sietnie kellene, mégse sürgessen semmit, kedves Vízöntõ, hanem várja i türelmesen, hogy a dolgok, szinte maguktól alakuljanak, Ez azért is jó, mert, ha így tesz, alkalma lehet majd megfigyelni olyan mechanizmusokat, melyek ismerete késõbb még elõnyt jelenthet!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: A hétvége tökéletes alkalom arra, hogy a pasidat bemutasd a szüleidnek. Igen, ez egy nagyon stresszes rész egy új kapcsolatban, de ne izgulj, pontosan tudja, hogyan hozza a legjobb formáját! 

Ezek a csillagjegyek nem lehetnek boldogok együtt

Halak 

Szingli: A héten többször is összefutottál egy sráccal, aki tetszik neked. Hagyd végre az ábrándokat és lépj a tetettek mezejére! Lehet, hogy nincs is összhangban a külseje a belső értékeivel, de akkor legalább nem fogsz többé álmodozni róla. 

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Ma mindenképpen legyen nagyon körültekintõ a kényes helyzetekben, kedves Halak, de legalábbis, mindenképpen csak annyira folyjék bele egy ilyen szituációba, amennyire a helyzet okvetlenül megköveteli, különben inkább maradjon ki belõle!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: Kicsit eltávolodtatok az utóbbi időben, de pont a barátod lesz az, aki úgy dönt, hogy semmiképpen nem szeretne elengedni, és mindent megtesz annak érdekében, hogy kiengeszteljen.  

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: