Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 16-án is!

Kos 

Szingli: Napok óta próbálsz egy randit összehozni, de vagy neked jön közbe valami, vagy a srácnak nem jó az időpont. Ne add fel a dolgot, mert ez nem akármilyen találkozás lesz! 

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-17)

Ma ne igazán fogjon bele új dolgokba, kedves Kos, inkább maradjon azokon a területeken, amelyeken már otthonosan mozog, ugyanis ezeken várható most nagyobb fellendülés. Az estét mindenképpen töltse azokkal, akiket szeret. Csináljanak valami közös programot, beszélgessenek, egyenek, igyanak és érezzék nagyon jól magukat!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vasárnapi Horoszkóp 2022-03-06

Párban: Ha van olyan téma, amit eddig mondjuk nem mertél felhozni a párod előtt, akkor most nyugodtan hozakodj elő vele, ugyanis nagyon nyitottan fogadja az ötleteidet.  

Bika 

Szingli: Úgy érzed, hogy még nem vagy túl az előző pasidon, de ezt csak magadnak mered bevallani. Ha a barátnőiddel is őszinte lennél, akkor nem unszolnának, hogy kezdj el újra randizni. 

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-17)

Minél inkább törekedjen ma a biztonságra, kedves Bika, mert nagyobb lehet a rizikója most a kisebb baleseteknek. Ne vállalkozzon meredek, hajmeresztõ mutatványokra, maradjon csak azon mozgásformáknál, amelyekben biztos, s fõzéskor is rendkívül körültekintõen járjon el. Ha megússza estig a napot, ekkor már kevésbé érheti baj, de azért biztos, ami biztos...

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: Általában az a jellemző, hogy a sok napi teendő pont az egymásra szánt időtöket veszi el, de az utóbbi időben annyit voltatok együtt, hogy a hétvégén pont egy kis egyedüllétre vágytok a pasiddal. 

Ikrek 

Szingli: Ideje, hogy siránkozás helyett végre kicsípd magad és a csajokkal bevegyétek az éjszakát! Nem most fog Ámor nyila eltalálni, de ez nem jelenti azt, hogy nem fogsz jól szórakozni. 

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-17)

Meglehet, kedves Ikrek, hogy ma kissé nehezen koncentrál az aktuális teendõire, talán figyelme elkalandozik, máshol járnak gondolatai. Próbálja meg kiküszöbölni ezt a nem túl szerencsés idõpontban önre törõ figyelemhiányos állapotot, ugyanis könnyen lehet, hogy ma egy igen fontos fordulat állhat be a karrierjében!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vasárnapi Horoszkóp 2023-06-18

Párban: Sajnos úgy jön ki a lépés, hogy a barátodnak a hétvégén is dolgoznia kell, ezért alig jut ideje arra, hogy veled legyen. Ahelyett, hogy felrónád neki, inkább próbáld azt a néhány lopott pillanatot kihasználni. 

Rák 

Szingli: Eléggé betemetett a héten a munka, szóval ideje, hogy végre önfeledten lazíts egy nagyot! Jöhet az edzés, a csajos programok, sőt, egy kis shopping is, néhány új őszi kiegészítőre nem mondhatsz nemet! 

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-17)

Legyen ma nagyon körültekintõ abba, kedves rák, hogy kinek, mit hisz el, ugyanis megpróbálhatják megvezetni, talán nem is kevesen. Ne bízzon senkiben, csakis a saját ítéletében, különösen, ha munkáról, vagy érzelmekrõl van, szó, hiszen ez a két legfontosabb terület, ahol a legnagyobb hatással lehet az ember életére akár már egyetlen rossz döntés is. Kerülje el a bajt és tartson ki meggyõzõdései mellett, mondjon bárki, bármit is önnek!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: Nem vagytok egy hullámhosszon, ami a programtervezést illeti, de ha nem akarsz vitába bonyolódni, kénytelen leszel engedni és egy kompromisszumos megoldásban kiegyezni. 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: