Nyilas 

Szingli: Még azelőtt megítéled a pasikat, hogy találkoznál velük, emiatt viszont egy csomó szuper jelöltet rögtön kikosarazol. Ne higgy a pletykáknak, a társkeresős adatlapokat pedig messziről kerüld el. 

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Ma különösen gördülékenyen mehet munkája, fõként ha munkatársai egyben barátja, partnere is egyben. Sikerül kialakítani a egy olyan közösséget, ahol a bizalom és a tisztelet igen domináns, így könnyedén tudnak együttmûködni a munkában is. Egy társadalmi eseményen való beszélgetés még inkább elmélyítheti kollégáival kapcsolatát, s egész napjára jellemzõ lesz a -Keményen dolgozom, de élvezem minden percét- életérzés.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: A párod szuper ötlettel áll elő a hétvégére, de az utolsó percben meghiúsul a terve. Ne hagyd, hogy emiatt maga alatt legyen, dobj be másik ötletet, hátha ezzel kárpótolhatod. 

Bak 

Szingli: A korábbi szakításaidon nosztalgiázol, de ez még inkább megerősít abban, hogy igen, szükség volt azokra a rossz tapasztalatokra ahhoz, hogy megtaláld magad mellé a megfelelő embert. 

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

A mai napon, nagy eséllyel folytathat olyan építõ és egyszersmind tanulságos beszélgetéseket, melyek stimulálóan hathatnak elméjére, így valóságos gondolat lavinát indíthatnak el önben. Más nem, ragadjon tollat és papírt, kedves Bak, ha valami nagyon jó dolgot ötlött ki, mielõtt még elfelejtené a részleteket!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: Jól jönne egy kis magány, amit a pasid is oszt, ezért mindketten különálló programot szerveztek, de a végén mégis egymás karjaiban köttök ki, mert a kémiának nem tudtok ellenállni. 

Vízöntő 

Szingli: Ideális esetben igent mondanál bármilyen randira, mert szeretsz új tapasztalatokat szerezni, de ez most nem opció. Csak arra vágysz, hogy picit feltöltődhess egy extra hosszú hét után. 

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Ma minden akadály, ami ön elé gördült eddig, leomlik, mintha soha ott sem lett volna. Hirtelen minden eddig feltett kérdésre, melyre nehezen, vagy egyáltalán nem találta a választ, most megoldást talál. Sikerei pedig csak egyre nagyobb lendületet adnak a további fejlõdéshez mind a munka terén, mind pedig a magánéletében.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: Azt gondolod, hogy a pasid és közötted nincsenek titkok, de rájössz, hogy tévedtél. Ne firtasd a dolgot, mindenki életében van olyan, amit még a szerelmének sem szeretne elmondani. 

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2023-06-06

Halak 

Szingli: Egy srác, aki egyébként nem tetszik, egész héten elhalmoz bókokkal, ezért képtelen vagy visszautasítani. Meglepődsz majd, hogy milyen figyelmes és kedves élőben is, adj neki esélyt! 

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Ma vágyat érezhet arra, hogy egy kicsit felturbózza ruhatárát és saját magát is egyaránt. Ennek megfelelõen, különösen nagy szenvedéllyel és lelkesedéssel vághat bele a nagy átalakításba, amit mások is hamar észrevesznek. Ez azonban lehet, hogy nem is annyira a küllemébõl fakad, hanem inkább abból, hogy most szinte csak úgy sugárzik önbõl az életerõ és az energia!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Párban: A héten voltak kisebb nézeteltérések, de kár lenne a hétvégét is ezek felhánytorgatásával kezdeni. A legjobb lenne, ha hajlandó lennél engedni és bocsánatot kérni, hogy a hétvége pihentetően teljen. 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: