OROSZLÁN

Maximális romantikában telik a hétvégéd, Oroszlán. Úgy érzed, megtaláltad azt az embert, aki kihozza belőled a legjobbat, és ebben a környezeted is megerősít. A következő napokban korlátlanul élvezheted a pasid szeretetét, és figyelmét, aki meg újra meg újra meglep azzal: milyen jó ember.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-12)

A mai nap, számos alkalma nyílhat arra, kedves Oroszlán, hogy építse, fejlessze szakmai, üzleti kapcsolatait, amelyeket, ha rendre sikerül is kihasználnia, még akár egy komolyabb elõrelépés, vagy nagy üzlet is nyélbe ütõdhet ma! Ehhez legyen nagy nyitott és közvetlen, s próbálja meg minél több részletbe a beavatni partnereit, az sokat segíthet!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

SZŰZ

Szabályosan berobban az életedbe a szerelem. Párban élőként a szerelmed eléri, hogy újra belészeress, aki nem győz a figyelmével, szeretetével elhalmozni, és talán még ajándékokkal is meglep. Szingliként pedig megtapasztalhatod a szerelem első látásra élményét.

MÉRLEG

Igazán meghitt napok várnak a szerelmeddel. Napközben karácsonyi vásárokban andalogtok, este pedig gyertyák között, forralt borozva beszélgetek vagy filmet néztek. Semmi sem árnyékolja be a hétvégéteket, ahogy a szinglikét sem, akikre könnyed, laza flörtök várnak.

SKORPIÓ

Valószínűleg mély érzelmi kötődés alakul ki a Mr. Bigeddel. Minden egy meglehetősen mély beszélgetéssel kezdődhet, aminek nagyon gyakorlati következményei lehetnek. Igen, a hétvégén megbeszélhetitek, hogy összeházasodtok vagy családot alapítotok.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: