OROSZLÁN

Szingliként semmiképpen se raboskodj otthon a hétvégén, mert nagyon érdekes emberekkel találkozhatsz. Az egyik egy adag napsütést hozhat az életedbe, mivel úgy tűnik, mindkettőtöknek azonos az érdeklődési köre és a felfogása. Párban élőként a lovagod lesz az, akinek sikerül bearanyoznia a napjaidat, és kellemes meglepetéseket okoz!

SZŰZ

Mostanában fasírtban voltatok Rómeóval? Akkor itt egy jó hír: a hétvégén visszatér a régi tűz és szerelem a kapcsolattokba, újra úgy fogjátok imádni egymást, mint mikor összejöttetek. Az egyedülállók most nagyon bölcsen saját magukba fektetnek, és új rucikkal, kényeztető masszázsokkal jutalmazzák magukat!

MÉRLEG

Vedd elő a legszexibb ruhádat, a legcukibb vicceidet, és a pengeéles elmédet, aztán irány a buli! Ha mindig is szerettél volna találkozni valakivel, aki ugyanolyan kalandvágyó, szókimondó, spirituális és bolondos, mint te, akkor most valószínűleg megismered! A „probléma” az, hogy ez a párban élőkkel is megtörténhet…

SKORPIÓ

Valószínűleg szakítotok a pasiddal - vagy búcsút intesz annak, akivel ismerkedsz -, de nem fogsz túl sokáig szomorkodni, mert szinte azonnal jön is egy másik. Talán te magad tervezed így, ám az is lehet, hogy meglepetésként fognak érezni az események. Készülj fel az érzelmi hullámvasutazásra!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: