Kíváncsi vagy, mi vár rád a hétvégén love-fronton? Mutatjuk a szerelmi horoszkópodat! A hétvégi horoszkóp szerint december első hétvégéje vagy nagyon romantikus, vagy brutál feszült lesz a párban élők számára. A szinglik szerelmi élete viszont sínen van. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

KOS

Már gőzerővel keresed vagy intézed a tökéletes ajándékot a szerelmednek. Meg is jön a kedved a karácsonyhoz, így a hétvégét már ünnepi hangulatban tölthetitek. Irány az adventi vásár, aztán este jöhet a romantikus bekuckózás. A szingli Kosok bár nem tervezik, de összemelegedhetnek egy régi ismerősükkel.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-02-28)

Ma egy barátjával történhet valami, esetleg megváltozhat a viselkedése önnel szemben. Ne vegye tõle rossz néven, bármit is mond, vagy tesz, hisz, ha nem teljesen önmaga, az csak egyetlen dolgot jelenthet: valami baj van. Derítse ki, mi lehet az és segítsen neki!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2022-04-15

BIKA

A hétvége felhívja a figyelmet a személyes szükségleteidre a szerelemben. Honnan tudhatná Mr. Big, hogy mire vágysz, ha nem osztod meg vele? Nem mindig könnyű kimondani, amit érzel, de ha elkezded, bele fogsz jönni. A szingliknek azt tanácsolják a csillagok, hogy ne várjanak a másik fél kezdeményezésére.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-02-28)

Ma kifejezetten kaotikus napja lehet, kedves Bika, akár dolgozik ma, akár nem. Bár a káosz elszabadulásának nem ön az okozója, mégis meglehet, hogy önnek kellhet helyrehoznia mindent, ami nagyon fárasztó lehet. Tegye meg, amit tud a jó ügy érdekében, aztán este felejtse el a mai nap történteket, s igyekezzen kipihenni magát.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

IKREK

Nem ártana még most, az ünnepek előtt tisztázni a szerelmeddel, hogy mennyit terveztek költeni, pláne, ha közös kasszán vagytok. Ha pedig külön, akkor azt fixáljatok le, mennyiért vehettek egymásnak ajándékot, így senki sem kerül kínos szituba karácsonykor.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-02-28)

Bár ma már csupán egy karnyújtásnyira érhet céljaitól, kedves Ikrek, mégis megeshet, hogy némi késedelemrõl kaphat hírt, ami igencsak bosszantó lehet. Nézze a jó oldalát a dolognak: legalább lesz még egy kis ideje készülni az eljövendõkre.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

RÁK

Adj pozitív visszajelzést, ha tetszik a srác, vagy amit a pasid csinál, különben mindkét esetben fennállhat az eltávolodás veszélye. A hétvégén a szerelmeddel sikerülhet tisztázni egy korábbi problémátokat is, ami közelebb vihet titeket egymáshoz.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: