Kíváncsi vagy, mi vár rád a hétvégén love-fronton? Mutatjuk a szerelmi horoszkópodat! A hétvégi horoszkóp szerint december első hétvégéje vagy nagyon romantikus, vagy brutál feszült lesz a párban élők számára. A szinglik szerelmi élete viszont sínen van. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

KOS

Már gőzerővel keresed vagy intézed a tökéletes ajándékot a szerelmednek. Meg is jön a kedved a karácsonyhoz, így a hétvégét már ünnepi hangulatban tölthetitek. Irány az adventi vásár, aztán este jöhet a romantikus bekuckózás. A szingli Kosok bár nem tervezik, de összemelegedhetnek egy régi ismerősükkel.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma hajlamos lehet, minden szinten, csapatban gondolkodni. Jó kedve szinte kívánja, hogy szervezzen valamilyen közösségi programot, vagy megmérettetést, amin mindenki biztosan, nagyon jól érezhetné magát. Valósítsa meg ötletét, kedves Kos!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A legirigylésreméltóbb csillagjegyek: nekik minden sikerül, minden megadatik, hosszú, boldog életük lesz!

BIKA

A hétvége felhívja a figyelmet a személyes szükségleteidre a szerelemben. Honnan tudhatná Mr. Big, hogy mire vágysz, ha nem osztod meg vele? Nem mindig könnyű kimondani, amit érzel, de ha elkezded, bele fogsz jönni. A szingliknek azt tanácsolják a csillagok, hogy ne várjanak a másik fél kezdeményezésére.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Meglehet, hogy ma jócskán megcsúszik az idõvel, ami azt eredményezheti, hogy sehogy sem sikerülhet befejezni, amit eltervezett, legalább is, segítség nélkül biztos nem. Kérje egy olyas valaki támogatását, akivel amúgy is jól szokta érezni magát és kösse össze a kellemest a hasznossal.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

IKREK

Nem ártana még most, az ünnepek előtt tisztázni a szerelmeddel, hogy mennyit terveztek költeni, pláne, ha közös kasszán vagytok. Ha pedig külön, akkor azt fixáljatok le, mennyiért vehettek egymásnak ajándékot, így senki sem kerül kínos szituba karácsonykor.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma akár többször is megzavarhatják abban, hogy kellõ idõn belül végezzen azzal, amit mára betervezett, amitõl kicsit melankolikus hangulatba kerülhet. Ha kicsit besokall ma, keresse meg egy jó barátját és menjenek el kikapcsolódni egy kicsit. Mindenkinek kell néha egy kis pihenés! Mulassanak jól, kedves Ikrek!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

RÁK

Adj pozitív visszajelzést, ha tetszik a srác, vagy amit a pasid csinál, különben mindkét esetben fennállhat az eltávolodás veszélye. A hétvégén a szerelmeddel sikerülhet tisztázni egy korábbi problémátokat is, ami közelebb vihet titeket egymáshoz.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: