OROSZLÁN

A hétvégén a csillagok arra hívják fel a figyelmedet, hogy te magad szabotálod a szerelmi életedet és boldogságodat. Ha ez tényleg így van, kérdezd meg magadtól, miért teszed ezt? Mi az, amitől félsz? Ez szingliként és párban élőként is fontos felismerést hozhat.

SZŰZ

Vigyázz Szűz, mert az egyik barátod érzései megváltoztak irántad, és könnyen félreértheti a kedvességedet. Szingliként talán vonzó lehetőség lehet egy kaland vele, de ha nem vigyáztok, arra rámehet a barátságotok. A párban élő között feszültség adódhat a közelgő ünnepek miatt.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

A mai nap igencsak pezseghet ön körül az élet, kedves Szûz, éppen ezért, sok új és érdekes emberrel találkozhat, számos kapu és lehetõség nyílhat majd meg ön elõtt, melyek által bepillantást nyerhet majd olyan területekre is, amelyekre eddig még nem nyílt alkalma. Ha ajánlana valaki egy izgalmas lehetõséget, csakis akkor mondjon rá igent, vagy nemet, ha egészen biztos a dolgában!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

MÉRLEG

Legnagyobb meglepetésedre az ismeretségi körödnek köszönhetően ismerkedhetsz meg egy nagyon cuki sráccal, aki simán elrabolja a szívedet. A párban élők romantikus kiruccanást tehetnek egy adventi vásárba vagy a hegyekbe, hogy ráhangolódjanak az ünnepekre.

SKORPIÓ

Talán néha hazudsz a szerelmednek azért, hogy megőrizd a kapcsolat békéjét. A hétvégén elgondolkodsz azon, biztos jó ötlet-e. Persze okkal titkolsz el bizonyos dolgokat, de fennáll az esélye annak, hogy valamiképp megtudja az igazságot, és az sokkal rosszabb lesz, mintha te mondanád meg neki.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: