OROSZLÁN

Akadhat néhány nehézség az ünnepi készülődés közben, de a szerelmed hősként lép fel, és sokszor kihúz a bajból. A napokban olyan lesz számodra, mint egy igazi lovag, aki megmutatja érzékeny oldalát, és elárulja a veled kapcsolatos terveit a jövőre nézve. 

SZŰZ

A következő napokban az eddigiekhez képest sokkal jobban megértheted a szerelmedet. Az évnek ez az időszaka stresszes lehetett neki, ezért érdemes hagynod, hogy kiöntse neked a szívét. Nagyon hálás lesz ezért, és ezt nem is akárhogy fogja a tudtodra adni. 

Pénteki Horoszkóp 2020-10-02

MÉRLEG

El vagy havazva a feladatokkal? Segítségre lenne szükséged? Kérj bátran az imádottadtól. Hidd el, együtt többre vagytok képesek és gyorsabban is végeztek a feladatokkal. A következő napok tökéletesek arra, hogy megerősítsétek a köztetek lévő köteléket. 

SKORPIÓ

Készülj Skorpió, mert megeshet, hogy épp szenteste kerül sor lánykérésre. Az egész hétvégéteket a romantika jellemzi, végig úszol majd a boldogságban, de a szenteste lehet az, ami felteszi a pontot az i-re. Szingliként akár azért, mert biztató üzenetet kapsz a kiszemeltedtől.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ne feledje, kedves Skorpió, hogy nem akkor igazán eredményes az ember, ha mindent képes egyedül megcsinálni, hanem akkor, ha képes másokat is oly mértékben a maga ügye mellé állítani, hogy a lehetõ legtöbbet hozhassa ki másokkal közösen a dologból. Ha ezt ma szem elõtt tartja, akkor nagyon komoly eredményeket érhet el!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: