Mutatjuk a szerelmi horoszkópodat! A hétvégi horoszkóp szerint ez a szakítások hétvégéje lehet.  Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

KOS

Már az utóbbi időben is érezted, de a hétvégén fogod a leginkább: szabályosan fojtogat a pasid. Hol a túlzott szeretetével, hol azzal, hogy megmondja, mit csinálj, és rád telepszik. Most egy kis időre és térre lenne szükséged, így átgondolhatnád a folytatást.  

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma hajlamos lehet, minden szinten, csapatban gondolkodni. Jó kedve szinte kívánja, hogy szervezzen valamilyen közösségi programot, vagy megmérettetést, amin mindenki biztosan, nagyon jól érezhetné magát. Valósítsa meg ötletét, kedves Kos!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Heti szerelmi horoszkóp (február 03 - 09.) - Valaki a héten mondhat önnek valamit...

BIKA

Megismerkedsz valakivel, és szinte azonnal a rabja leszel. Megszállottként próbálod magadba bolondítani, holott érzed a lelked mélyén: valószínűleg egy rosszfiúval van dolgod, és nem lesz ennek jó vége! A párban élő Bikák ugyancsak kényszeredetten igyekeznek elcsábítani a pasijukat, mert úgy érzik: rezeg alattuk a léc.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Meglehet, hogy ma jócskán megcsúszik az idõvel, ami azt eredményezheti, hogy sehogy sem sikerülhet befejezni, amit eltervezett, legalább is, segítség nélkül biztos nem. Kérje egy olyas valaki támogatását, akivel amúgy is jól szokta érezni magát és kösse össze a kellemest a hasznossal.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

IKREK

Egyik nap minden szép és jó a pasiddal, a másikon pedig katasztrofálisnak érzed a helyzetet. Ugyanígy lesz ez a hétvégén, így nehezedre esik döntést hozni azzal kapcsolatban, mi legyen kettőtökkel. A szinglik hirtelen fellángolást tapasztalnak egy pasi iránt, de amilyen gyorsan jön, olyan hamar el is múlik.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma akár többször is megzavarhatják abban, hogy kellõ idõn belül végezzen azzal, amit mára betervezett, amitõl kicsit melankolikus hangulatba kerülhet. Ha kicsit besokall ma, keresse meg egy jó barátját és menjenek el kikapcsolódni egy kicsit. Mindenkinek kell néha egy kis pihenés! Mulassanak jól, kedves Ikrek!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

RÁK

Egy apró félreértés miatt – mint például mit csináltok a hétvégén -, óriási vita kerekedhet, ami minden tervet felboríthat. Viszont ezzel előkerül minden más is, amit a szőnyeg alá söpörtetek. Ha nem tudjátok megoldani a gondokat, arra könnyen rámehet a kapcsolatotok, és hétfőre újra szingli lehetsz.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: