OROSZLÁN

A hétvégen úgy érzed, meg kell állnod, és elgondolkodni azon, merre tart a kapcsolatod, vagy inkább merre nem. Talán időt és teret kellene hagynotok egymásnak, hogy előbb a saját utatokat járjátok. De még a szakítást is fontolóra veszed, ha azt érzed: a pasid sosem fogja megadni neked azt, amire vágysz.

SZŰZ

Belefáradtál már a pasi hajkurászásba, főleg azért, mert újra meg újra ugyanazt fogod ki. Talán változtatnod kell a rutinodon, és természetesen a baráti körödön is. Az új hobbik és szokások kialakítása szintén sokat segítene! A párban élőknek sem ártana több színt vinniük a kapcsolatukba, különben hamarosan ellaposodik!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2023-12-02

MÉRLEG

A hétvégén viták alakulhatnak ki közted és a szerelmed között, amik önmagukban talán nem túl komolyak, de valami sokkal mélyebb dolgot áshatnak elő, amitől mindketten idegesek lesztek. Valamiféle elfojtott feszültség van köztetek, és a kapcsolat érdekében foglalkoznotok kellene vele.

SKORPIÓ

A randipasid szeretné felvállalni a kapcsolatotokat, de te még korainak érzed, mert nem vagy biztos benne. A párban élők szerelme is előrukkolhat azzal, hogy többre vágyik, akár házasságra vagy gyerekre, ám te Skorpió, még nem tartasz itt. Mindkét esetben az őszinte, egyenes utat kell választanod.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Nagyon elmélyülhet ma valamiben, kedves Skorpió, ami titokzatos, vagy, tán csak kevesen értenek hozzá, s meglehet, a róla fellelhetõ információforrások is erõsen hiányosak. Kezdje el feltárni a rejtélyt, hisz ez pontosan önnek való feladat, s, ha rájött a titok nyitjára, ossza meg nagylelkûen másokkal is!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: