Mutatjuk a szerelmi horoszkópodat! A hétvégi horoszkóp szerint a szinglik önmagukkal ápolják a kapcsolatot, a párban élők fontolóra veszik a párterápiát. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

KOS

Úgy érzed, egy ideje nem működnek a dolgok köztetek, és te ezen már nem tudsz segíteni? Akkor vedd fontolóra, hogy elmentek egy párterapeutához, amennyiben szeretnétek együtt maradni. A szingliknek sem ártana szakértőhöz fordulniuk, hogy végre helyreállítsák az önértékelésüket, és begyógyítsák a lelki sebeiket.  

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2023-10-04)

Ma egy meglehetõsen régen látott, valaha életében kiemelt szerepet betöltõ embertõl kaphat egy váratlan, kedves üzenetet, vagy hívást, mely alkalmával meglehetõsen izgalmas témákat találhatnak. A kellemes beszélgetés hatására felmerülhet még az is önökbe, hogy esetleg, a távolság és minden elfoglaltságuk ellenére, érdemes lenne minél elõbb egy találkozót is megejteni, a ?viszonthallás? örömére. Szervezkedjenek bátran, jó ötlet, s valóban, nem ártana már önnek sem valami új, de mégis nosztalgikus impulzustöbblet!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ez a legnagyobb félelmed a csillagjegyed szerint - Így győzd le a szorongást!

BIKA

Az évnek ez az időszaka csodákat tesz a szerelmi életeddel. Tökéletes lesz az összhang köztetek, mivel barátként és szeretőként is számíthattok egymásra. Nagy terveitek vannak a jövőre nézve, amiket el is kezdtek megvalósítani a hétvégén. A szingliknek egy közeli barátjuk kezdi csapni a szelet. Mit szólsz hozzá, Bika?

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2023-10-04)

Ma könnyen azon kaphatja magát, kedves Bika, hogy bizony lehet, hogy környezete, s talán ön is, a rossz helyen keresgélnek az aktuálisan felmerült probléma megoldása tekintetében. Ne habozzon taktikát változtatni, s bátran hagyjon fel az eddigi prekoncepciókkal is. Kezdje el a más irányokba való kutatást most! Ha sikerül teljesen újszerû megvilágításba helyeznie a dolgot, hamar rájöhet a megoldásra, kivívva ezzel környezete nem kis elismerését.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

IKREK

Úgy érzed, épp eleget fektettél a kapcsolatodba, ideje önmagadba is. Nagyon jól teszed Ikrek, ha végre törődni kezdesz a saját igényeiddel, akár szingli, akár párban élő vagy. Ennek fényében a hétvégéd a testi-lelki kényeztetésről fog szólni. Talán épp ez a kis távolság kell ahhoz, hogy a pasid újra teperni kezdjen érted.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2023-10-04)

Ma valaki igencsak megmozgathatja az Ikrek fantáziáját, méghozzá meglehetõsen romantikus értelemben! Legyen azonban óvatos, kedves Ikrek, mielõtt teljesen átadná magát az érzelmeinek, s vegye a fáradságot, hogy egy kicsit jobban megismerje eme új jelentkezõt, különben nem biztos, hogy az elvárt végeredményre jut majd a kapcsolatuk. Bármennyire is nagy hatással legyen az emberre valaki, nem mindig, minden az, aminek elsõre látszik. Ha azonban csakis izgalomra vágyik, akkor viszont lehet, hogy most a legjobb irányba halad!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

RÁK

Van valami, ami miatt bűntudatod van? Esetleg régi sérelmeket, feldolgozatlan traumákat cipelsz? A napokban ezek a felszínre törhetnek. Talán itt lenne az ideje, hogy beszélj az érzéseidről a pasiddal, és akár szakértőhöz fordulj. Ha nem cselekszel, nemcsak a lelki állapotod romolhat, hanem a kapcsolatod is tönkre mehet.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: