Mutatjuk a szerelmi horoszkópodat! A hétvégi horoszkóp szerint a szinglik önmagukkal ápolják a kapcsolatot, a párban élők fontolóra veszik a párterápiát. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

KOS

Úgy érzed, egy ideje nem működnek a dolgok köztetek, és te ezen már nem tudsz segíteni? Akkor vedd fontolóra, hogy elmentek egy párterapeutához, amennyiben szeretnétek együtt maradni. A szingliknek sem ártana szakértőhöz fordulniuk, hogy végre helyreállítsák az önértékelésüket, és begyógyítsák a lelki sebeiket.  

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-02)

A mai napon, komoly feladatok várhatnak önre, melyek elvégzése nem lesz egyszerû, viszont annál fontosabb szakmai elõrelépéséhez. Ha szükséges, kérjen segítséget! Inkább egy közösen elért siker, mint egy magányosan megélt kudarc. Legyen bölcs, kedves Kos!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Minden csillagjegynek két arca van, most lerántjuk róluk a leplet!

BIKA

Az évnek ez az időszaka csodákat tesz a szerelmi életeddel. Tökéletes lesz az összhang köztetek, mivel barátként és szeretőként is számíthattok egymásra. Nagy terveitek vannak a jövőre nézve, amiket el is kezdtek megvalósítani a hétvégén. A szingliknek egy közeli barátjuk kezdi csapni a szelet. Mit szólsz hozzá, Bika?

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-02)

A mai napon választás elé kerülhet, kedves Bika, ám úgy érezheti, még nem áll teljesen készen arra, hogy olyan döntést hozzon az ügyben, amiért késõbb is bátran meri vállalni a felelõsséget. Próbáljon meg kieszközölni még egy kis haladékot, ha szükséges!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

IKREK

Úgy érzed, épp eleget fektettél a kapcsolatodba, ideje önmagadba is. Nagyon jól teszed Ikrek, ha végre törődni kezdesz a saját igényeiddel, akár szingli, akár párban élő vagy. Ennek fényében a hétvégéd a testi-lelki kényeztetésről fog szólni. Talán épp ez a kis távolság kell ahhoz, hogy a pasid újra teperni kezdjen érted.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-02)

Rendkívül jó kozmikus energiák járhatják át ma az életét, melyeknek köszönhetõen, mondhatni, minden arannyá válik majd, amihez csak hozzáér! Mindebbõl fakadóan, a mai nap kifejezetten kedvez a pénzügyi döntéseknek, vagy éppen, a szakmai elõmenetelnek, sõt, talán mind a kettõben komoly elõrelépést tehet, ha elég szemfüles.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

RÁK

Van valami, ami miatt bűntudatod van? Esetleg régi sérelmeket, feldolgozatlan traumákat cipelsz? A napokban ezek a felszínre törhetnek. Talán itt lenne az ideje, hogy beszélj az érzéseidről a pasiddal, és akár szakértőhöz fordulj. Ha nem cselekszel, nemcsak a lelki állapotod romolhat, hanem a kapcsolatod is tönkre mehet.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: