Mutatjuk a szerelmi horoszkópodat! A hétvégi horoszkóp szerint rezegni kezd a léc a párkapcsolatok alatt, és a szinglikre is csalódás leselkedik. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

KOS

Komoly hullámvölgyeket tapasztalhatsz Mr. Big mellett, ráadásul egyre hevesebbek a vitáitok, emiatt igencsak elgondolkodsz a folytatáson. Sőt, egyes Kosok, akiknek lehetőségük adódik, fontolóra veszik, hogy egy titkos viszonyt is folytatnak a meglévő pasijuk mellett. Ebben az esetben kétszer is gondold át a várható következményeket.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma hajlamos lehet, minden szinten, csapatban gondolkodni. Jó kedve szinte kívánja, hogy szervezzen valamilyen közösségi programot, vagy megmérettetést, amin mindenki biztosan, nagyon jól érezhetné magát. Valósítsa meg ötletét, kedves Kos!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

BIKA

Ahhoz, hogy megtanulj jól szeretni, gyakorlásra van szükség, és mivel minden kapcsolat más és más, érdemes kitapasztalnod, mi jön be neked és az emberednek. A csillagok arra biztatnak, hogy merj kísérletezni és mutasd ki bátran az érzelmeidet. Ennek hatására még a pasid is meglephet a napokban!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Meglehet, hogy ma jócskán megcsúszik az idõvel, ami azt eredményezheti, hogy sehogy sem sikerülhet befejezni, amit eltervezett, legalább is, segítség nélkül biztos nem. Kérje egy olyas valaki támogatását, akivel amúgy is jól szokta érezni magát és kösse össze a kellemest a hasznossal.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

IKREK

Az érzések kellemetlenek lehetnek, és nehezedre eshet nyíltan beszélni róluk a szerelmednek. Ne hagyd, hogy a félelemmegakadályozzon abban, hogy megbeszéld legmélyebb vágyaidat a kapcsolatodban. Az egyedülállóknak is megéri őszintének lenniük azzal, akivel randira mennek.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma akár többször is megzavarhatják abban, hogy kellõ idõn belül végezzen azzal, amit mára betervezett, amitõl kicsit melankolikus hangulatba kerülhet. Ha kicsit besokall ma, keresse meg egy jó barátját és menjenek el kikapcsolódni egy kicsit. Mindenkinek kell néha egy kis pihenés! Mulassanak jól, kedves Ikrek!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

RÁK

Nem mehetsz vissza a múltba, még akkor sem, ha szeretnéd. Ha minden figyelmedet arra összpontosítod, ami tegnap jó volt, nem fogsz tudni a jelenre figyelni és észrevenni a potenciális pasidat. A párban élő Rákok életében pedig feltűnik a régi nagy szerelmük és felébred bennük az egykori szerelem érzése.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Gyakran nem szerencsés keverni a barátságot a pénzügyekkel, ma mégis ez a helyzet állhat fenn, ugyanis valaki most anyagi segítségért fordulhat önhöz. Akár tud adni neki, akár nem, ne csak a pénzre koncentrálódjon támogatása, hanem a hosszútávú, stratégiai megoldások irányába is.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: