OROSZLÁN

Meg akarod változtatni a kapcsolatodat, de félsz, hogy az imádottad sosem lesz olyan, amilyennek szeretnéd. Még mielőtt szakítanál vele vagy beletörődnél a helyzetedbe, próbálj meg beszélni vele az érzéseidről és a vágyaidról. A szingliket erőteljesen kísérti a múlt, és talán még a leggyűlöltebb exükkel is összefuthatnak.

SZŰZ

A hétvégén felmerül benned a párterápia gondolata. Úgy érzed, szükségetek lenne valami segítségre ahhoz, hogy jobbá tegyétek a kapcsolatotokat. Minimum egy tanfolyam elvégzésén vagy könyv elolvasását fontolgatod, ami segíthetne javítani a párkapcsolatodon. De most még a szinglik is bölcsen fontolgatni kezdik, hogy az önfejlesztés mely módszerében merüljenek el.

3 csillagjegy szülöttei nehezen viselik a kudarcot, hajlamosak az irigykedésre

MÉRLEG

A szerelem megváltoztat téged, még akkor is, ha egyszer régen azt mondtad, soha nem változol meg senkiért, ám a megfelelő személy bebizonyíthatja: tévedsz. Ez nem egyenlő azzal, hogy elárulod magad, vagy hogy mindenáron meg akarsz felelni az imádottadnak. Ez egyszerűen azt jelzi, hogy a szíved nyitottá vált a kompromisszumokra.

SKORPIÓ

Egy kissé frusztrálhat, hogy a szüleid vagy a barátaid nem kedvelik a szerelmedet. Még az is lehet, hogy emiatt összetűzésbe keveredsz másokkal. Próbáld megérteni őket, de persze azt tedd, amit te a legjobbnak érzel. A szinglik is hasonló helyzetben lehetnek: a környezetük le akarja beszélni őket egy srácról.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: