OROSZLÁN

Itt az ideje a szakításnak? Bármennyire is utálod beismerni, hogy már nem érzed ugyanazt, amit régen, de ezzel szembe kell nézned. Folytathatod a próbálkozást, ám előbb-utóbb valószínűleg a szakítás mellett fogsz dönteni. Egyedülállóként sokat jár az eszedben az exed, de nem biztos, hogy szerencsés lenne, ha fel is keresnéd!

SZŰZ

A szerelmet legtöbbször nem tudod irányítani, mindegy mennyire igyekszel. Előfordulhat, hogy nem tudsz ellenállni egy bizonyos személynek, bármennyire is szeretnél. Most könnyen lehet, hogy emiatt belemész egy titkos viszonyba, amiben te leszel a harmadik fél vagy éppenséggel neked lesz szeretőd.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Fontos dolog a gyõzelem, de most talán már a részvétel is önmagában az, kedves Kos, így, már ebbõl is sokat profitálhat, csak lássa meg a dolgok jó oldalát. A pozitív életszemlélet nem csak jobb kedvre deríti az embert, hanem pozitív életutat, s számos sikert eredményez, megéri hát az embernek eszerint gondolkodnia, ehhez azonban a legnagyobb ellenséget kell legyõznie, legalábbis fejben, méghozzá önmagát!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

MÉRLEG

Készen állsz egy egészséges párkapcsolatra, minden csodálatos dologgal együtt, ami egy pozitív kapcsolattal jár. Ez egy nagyszerű hétvége ahhoz, hogy regisztrálj a Tinderre vagy már társkeresőre, és már a napokban ismerkedni kezdj! A párban élők pedig örülhetnek, mert az imádottjuktól megkapják azt, amire vágytak.

SKORPIÓ

Vegyes érzések kavarognak benned. Az egyik pillanatban szakítanál és továbblépnél, a következőben inkább házasodnál. Szingliként sem vagy könnyebb helyzetben, mert sokat agyalsz azon, hogy visszamenj az exedhez. Most jól figyeljen minden kedves Skorpió: inkább előre nézzenek, és ne erőltessék azt, ami nem megy.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Nagyon elmélyülhet ma valamiben, kedves Skorpió, ami titokzatos, vagy, tán csak kevesen értenek hozzá, s meglehet, a róla fellelhetõ információforrások is erõsen hiányosak. Kezdje el feltárni a rejtélyt, hisz ez pontosan önnek való feladat, s, ha rájött a titok nyitjára, ossza meg nagylelkûen másokkal is!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: