Oroszlán

A hétvégén létrejövő feszült bolygókapcsolódás régi sebeket téphet fel benned. A legrosszabb megoldás, ha illúziókba és álmodozásba menekülsz a valós problémák elől. Nincs más választásod, mint szembenézni a fájdalommal. A jegyeddel szemben járó Szaturnusz könyörtelenül számon kéri rajtad a probléma végleges megoldását.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

A mai nap, sok minden múlhat azon, hogyan kommunikál le valamit, különösen, ha munkáról, szakmai vitáról, vagy üzletrõl van szó. Bármirõl is legyen szó, a legfontosabb, hogy ragaszkodjon határozottan a véleményéhez, de ugyanakkor, ne legyen túl rámenõs sem, viszont talán a legfontosabb a következetességének megtartása. Ha megfelelõen jár el, ma nagy eredményeket tehet le az asztalra!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz

Itt az ideje, hogy tisztázd mit szeretnél valójában a párodtól, az élettől. Amennyiben úgy érzed, hogy menthetetlen a kapcsolatod, akkor lépj ki belőle. De ne halogasd tovább és ne várd, hogy majd magától megoldódik! Ha végleges döntésre jutottál, tedd nyilvánvalóvá a szándékodat, így tisztességes mindkettőtökkel szemben.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

Meglehet, hogy ma valakinek a környezetében vigasztalásra, baráti jó tanácsokra lehet szüksége, s való igaz, nincs is önnél megfelelõbb ember, ha ilyesmirõl van szó, hisz erõsége az empátia és a türelem, ugyanakkor, bármennyire is igyekezzen segíteni, kedves Szûz, semmiképpen se lovalja bele magát a problémák megoldásába annyira, hogy az kihasson életére. Ne tegye meg más helyett, amit neki kell(ene) megtennie!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mérleg

A hétvégi feszült bolygóállás hatására érzelmileg sokkal sebezhetőbbé válhatsz. Nehezen viseled a feszült helyzeteket, meginoghat az érzelmi biztonságérzeted. Ha most nem igazán látod a kiutat ebből a helyzetből, ne add fel a reményt! Szerencsére ez a frusztrált állapot nem tart sokáig. Hamarosan megtalálod annak a módját, hogyan kezeld ezt a helyzetet.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

Túl szigorú önmagához kedves Mérleg. Ha a dolgok nem mennek jól, az nem feltétlenül az ön hibája. Természetesen ön akkor is csak magában keresi a bajt és éppen ezért egy kicsit elvonulna családjától, hogy egyedül tudja átgondolni ügyeit, azonban lehet, hogy ez szeretteivel konfliktusokhoz vezethet, így legyen velük nagyon diplomatikus.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

A hétvége régi sérelmeket hozhat felszínre, de ne engedd, hogy a sértettséged és az önérzeted olyan tettekre sarkalljon, amellyel megbánthatod azt, aki ezt nem érdemli meg. Nem szabad elfelejtened, hogy a bocsánatkérés, a hibáid beismerése nem a gyengeség jele, hanem éppen ellenkezőleg, az erő megnyilvánulása.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-04)

Bár mindig is élen jár, kedves Skorpió, ha kommunikációról van szó, ám az is kétségtelen, hogy bizony a konfliktuskezelés nem éppen erénye, jórészt önfejûsége és a véleményéhez való, makacs ragaszkodása miatt, ma mégis, éppen ez által tûnhet ki a többiek közül. Az élet önt fogja igazolni, így ma semmiképp se akarjon rugalmas lenni e téren!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: