Nyilas

Ha van párod, akkor itt az ideje, hogy romantikázzatok, próbáljatok ki új dolgokat. Párod egészen biztosan élvezni fogja, ha egy kicsit megfűszerezed a szerelmi életeteket. Sőt könnyen lehet, hogy újra olyan szerelemre lobban irántad, mint a kapcsolatotok kezdetekor. Ha párt keresel, akkor többen is szeretnének meghódítani. Ám a legnagyobb problémát az okozza, hogy nem tudod, hogy mire is vágysz. A legjobb az lenne, ha senkit sem ítélnél meg első benyomás alapján, hanem a belső értékeire koncentrálnál.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-28)

Fáradtnak, kimerültnek érezheti ma magát, kedves Nyilas, s ez rányomhatja egész napjára bélyegét, hacsak gyorsan nem talál ki valamit, hogy felélénkítse érzékeit. Talán egy csészével több kávé, vagy egy frissítõ zuhany, esetleg séta most sokat segíthet! Kitartás, kedves Nyilas!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bak

Ha kapcsolatban élsz, akkor nem kell aggódnod a hétvégén, mert a szerelmi életed jól alakul. Bár az igaz, hogy jól tennéd, ha több időt szánnál a párodra. Ha mindketten állandóan kitértek a közös programok elől, akkor az előbb-utóbb problémákhoz vezethet. Ezen most könnyűszerrel javíthattok, a Bikában járó Vénusz megfűszerezi a szerelmeteket. Párkeresőként felejtsd el az egyedüllétet, Vénusz annyi jelöltet hoz az utadba, hogy alig győzől eleget tenni a meghívásoknak, randevúknak.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-28)

Bár ma már csupán egy karnyújtásnyira érhet céljaitól, kedves Bak, mégis megeshet, hogy némi késedelemrõl kaphat hírt, ami igencsak bosszantó lehet. Nézze a jó oldalát a dolognak: legalább lesz még egy kis ideje készülni az eljövendõkre.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2022-04-08

Vízöntő

A hétvégét lehetőleg töltsd kedveseddel, hogy végre megbeszélhessétek a problémáitokat. Mivel az utóbbi időben nem volt lehetőségetek arra, hogy nyugodt környezetben csak egymásra figyelhessetek. A hétvége mutatkozik a legmegfelelőbb alkalomnak a lelki nagytakarításra. Egyedülállóként most tele vagy reménnyel, örömmel. Légy még egy kicsit türelemmel!

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-28)

Ma egy barátjával történhet valami, esetleg megváltozhat a viselkedése önnel szemben. Ne vegye tõle rossz néven, bármit is mond, vagy tesz, hisz, ha nem teljesen önmaga, az csak egyetlen dolgot jelenthet: valami baj van. Derítse ki, mi lehet az és segítsen neki!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Halak

Párkapcsolatodban viharfelhők gyülekeznek, párod úgy érzi, hogy elhanyagolod őt. Szeretné, ha több időt töltenétek együtt, de mindig a sok munkádra hivatkozol. Amennyiben titkos szerelmi kapcsolatod van, most kiderülhet, döntened kell arról, hogy a családoddal maradsz-e vagy új életet kezdesz. Ha keresed a párod, olyan személlyel találkozhatsz, akivel egyenlőre titkolnotok kell a kapcsolatotokat.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-28)

Ma könnyen azzal szembesülhet, hogy vannak, akik nem igazán végzik lelkiismeretesen a munkájukat, s ezzel pluszmunkát okoznak másoknak, köztük meglehet, hogy önnek is, kedves Halak. Ne mérgelõdjön, sõt, egyenesen, próbáljon kitûnni helytállásával. Kovácsoljon a hátrányból, elõnyt!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: