Nyilas

Rengeteg szuper programban lesz részetek a pároddal a hétvégén. Bár a hétvége nem a pihenésről fog szólni, de ettől függetlenül sikerül kikapcsolódnotok. Ha egyedülálló vagy, akkor egyáltalán nem érzed zavarónak a magányt. Sőt remekül érzed magad a bőrödben, mintha éreznéd: már nem sokáig tartozol a szinglik táborába, ezért kihasználsz minden időt arra, hogy kedvedre való dolgokkal foglalkozz.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Minden csak hozzáállás kérdése, ahogy azt mondani szokás, kedves Nyilas! Ma feltétlenül alkalmazza ezt a szabályt univerzálisan, s mindenhez viszonyuljon úgy, hogy az tükrözze az ön által elvárt eredményt. Ha sikerül ezt megvalósítania, az így kialakult, természetes precedencia sorrend sokat adhat hozzá a majdani sikeréhez!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bak

A hétvégén ügyelj rá, hogy ne hanyagold el a párodat,és ne menjen a munka a párkapcsolatod rovására. Töltsetek minél több időt egymással, így elkerülhetitek azt, hogy egy idő után mély szakadék alakuljon ki köztetek! Amennyiben párkeresésben vagy, akkor ne erőltesd a nagy szerelem megtalálását. Hidd el, akkor is rád talál, ha nem hajszolod!

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

A mai nap, igyekezzen mielõbb maga mögött tudni a kötelezõket, s kiszabadulni egy kicsit a természetbe, vagy éppen, bezárkózni otthonába, s elmélyülni egy jó könyvbe, filmbe, vagy éppen, kedvese ölelõ karjaiban. Ne feledje, kedves Bak, a minõségi pihenés legalább annyira kulcseleme a sikernek, mint az áldozatos munka!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2021-11-16

Vízöntő

Hajlamos leszel ma mindenkit rózsaszín szemüvegen keresztül látni és persze csalódás ér, ha a valóság másként fest. Ha kellő mértéket tudnál tartani, akkor egy csodálatosan romantikus közjáték részese lehetnél. Azért próbáld meg nem elvárni másoktól, hogy felérjenek a romantikus elképzeléseidhez! Az is megeshet, hogy zűrzavaros lelkiállapotodnak köszönhető véget ér egy régebbi kapcsolatod.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Bármennyire is úgy tûnjön ma, hogy sietnie kellene, mégse sürgessen semmit, kedves Vízöntõ, hanem várja i türelmesen, hogy a dolgok, szinte maguktól alakuljanak, Ez azért is jó, mert, ha így tesz, alkalma lehet majd megfigyelni olyan mechanizmusokat, melyek ismerete késõbb még elõnyt jelenthet!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Halak

Nehéz a kedvedben járni, hisz éppen valami másra vágysz, mint amit éppen az élet kínál. A környezeted már megszokta, hogy a saját utadat járod, most pedig meglepetten tapasztalják: párkapcsolati boldogságra és tartós elköteleződésre vágysz. Nem kell már sokáig várakoznod, hamarosan egy olyan személyt sodor az utadba az élet, akivel szinte azonnal megtaláljátok a közös hangot!

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Ma mindenképpen legyen nagyon körültekintõ a kényes helyzetekben, kedves Halak, de legalábbis, mindenképpen csak annyira folyjék bele egy ilyen szituációba, amennyire a helyzet okvetlenül megköveteli, különben inkább maradjon ki belõle!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: