Oroszlán

Végre elsimulnak a korábbi viták, problémák, képessé válsz a megbocsátásra és a rossz érzések elengedésére. Nosztalgikus hangulatba kerülhetsz, ki tudja, talán újabb esélyt adsz egy múltbeli kedvesednek. A lényeg, hogy ne stresszelj, légy nyitott, használd ki, hogy tele vagy energiával. Ha még nem találtad meg az igazit, akkor még egy kicsit várnod kell rá, de úgy tűnik, hogy már nem sokáig.
 

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-17)

Elõfordulhat, hogy ma csalódnia kell valakiben, aki közel áll önhöz, talán egy jóbarátban, s ez meglehetõsen rosszul érintheti, megviselheti. Kétségtelen, hogy néha nem is árt egy kis lelkizés, de igyekezzen mégis hamar kijönni most a mélypontról, ugyanis valahol nagy szükség lehet most önre, ahol fontos, hogy száz százalékban ott tudjon lenni!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz

Egy mozgalmas időszak után itt az ideje kicsit megpihenni, hogy erőt gyűjthess. Ezen a hétvégén nagy döntések nem várnak rád, de érdemes résen lenned. Ha párkapcsolatban élsz, előfordulhatnak problémák. Könnyen megeshet, hogy ezek csak félreértésből adódnak, de ha nem vagy résen, hatalmas vita kerekedhet belőlük. Ha szingli vagy, új baráti kapcsolatokra találhatsz, amelyekből akár még szerelem is lehet.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-17)

Ma kissé nehezen juthat szóhoz mások mellett, talán eleinte nem akarják kikérni, vagy éppen meghallani a véleményét, s ez kicsit rosszul eshet, azonban, ne adja át magát sokáig a búslakodásnak, kedves Szûz, ugyanis hamarosan, minden tekintet önre szegezõdhet, mert adódhat valami, amivel csakis ön képes boldogulni, s akkor újra az ön kezében lehet majd a gyeplõ!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi Karmahoroszkóp június 16. – A mai napon érzelmi síkon sokkal intenzívebben fogod megélni a dolgokat, mint általában.

Mérleg

Sok csalódás után végre rád mosolyoghat a szerencse és olyan emberrel hozhat össze a sors, akire mindig is vágytál. Amennyiben párkapcsolatban élsz, akkor végre kevesebb problémával, vitával kell szembenéznetek. Végre komolyabban elkezdhettek tervezgetni, akár még házasság vagy a gyermekvállalás is szóba jöhet, a lényeg, hogy mindent alaposan beszéljetek át.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-17)

Akármennyire is szeretne ragaszkodni a múlthoz, kedves Mérleg, könnyen lehet, hogy a mai nap a lezárásról, az elengedésrõl szól majd. Fontos megérteni, hogy néha az embernek le kell tudnia zárni a múltat, hogy lehessen jövõje. Legyen bölcs, tekintse elõre, s hagyjon a háta mögött mindent, ami elmúlt...

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

Ez egy kifejezetten romantikus hétvége, érdemes most átadnod magad a párkapcsolat által nyújtott örömöknek. Egy régi szerelem is feltűnhet az életedben, ez komoly bonyodalmakat okozhat a magánéletedben. Ha fontos a jelenlegi párod, tisztázd vele a kialakult helyzetet, tartozol ezzel magadnak és párodnak is. Itt az alkalom, hogy rendet tegyél az életed kritikus területein.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-17)

Ma nagy szüksége lehet a segítségére, támogatására valakinek, aki igazán közel áll önhöz. Halgassa meg elképzeléseit, s idomuljon hozzájuk, kedves Skorpió, hogy minél nagyobb segítségére lehessen a rászorulónak. Este alkalmasint még lepje is meg egy kis kiruccanással, megvendégeléssel az illetõt, hogy ez valóban az õ napja legyen!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: